Kredittkort Renter, kredittgrenser og fordeler ved et kredittkort

Akkurat da vi skriver denne anbefalelsen om kredittkort, er renten en viktig faktor i valg av kredittkort. Renter blir betalt for å ta fordel av kreditt som er tilgjengelig på et kredittkort. Oftest betaler du ingen renter på bruken av kreditt hvis du betaler alt når du får en faktura fra kredittkortselskapet. Renten på kredittkortene på det norske markedet variere selvfølgelig, men de fleste kredittkort er på et nivå rundt 20%. Det er derfor en relativt høy rente, betaler du for pengene de låner kort sikt.

Et eksempel på en kredittgrense på dine kredittkort er for eksempel på 10 000 kroner, ville det derfor, med 20%, bli fem kroner og femti øre per dag! Kanskje høres det litt lite ut, men det ruller raskt. Skal vi få et kredittkort, er det godt at du vet at du vil være i stand til å betale tilbake pengene når det er tid for det. For alle, men at det er bra å velge et kredittkort med lav rente. For å få et kredittkort med stor kreditt for å si opp til 100 000 kroner og utnytte en stor del av kurset, men det er enda viktigere med lav rente.

Har du derfor få et kredittkort for å dra full nytte av den innebygde kreditt, kan vi bare anbefale kredittkort med lav rente. Etter nivået på renten, antall rentefrie dager variere. Det er kredittkort, som i tillegg til lave renter, gir opptil 56 rentefrie dager. Dette kan være nyttig hvis du vet at du snart vil ha mer penger enn det har i dag, men fortsatt må handle i dag. Å kjøpe ting som er helt fri for rente er enda bedre enn å handle med et kredittkort med lav rente!

Er den lave renten de ønsker på sine kredittkort og har mange rentefrie dager, anbefaler vi Re: medlem, kan du søke her. Kredittkort har flere fordeler, i tillegg til ovennevnte, hvorfor vi anbefaler det. Hvis du ikke er fornøyd med den, kan du enkelt avslutte den når som helst.

En kommentar om “Kredittkort Renter, kredittgrenser og fordeler ved et kredittkort”

  1. trenger litt kontanter for å slette betalingsanmerkninger for å komme videre i liver mitt uten ølonomiske bekymringer og stoppelser,

Legg igjen en kommentar