Kredittsjekk før du får lånt penger?

Når du søker om boliglån, blir det gjort en grundig kredittsjekk av deg, sammen med en sjekk av varige verdier. Lånet vil ofte spesifisere egenskapsnavn av eiendommen den hensikt å kjøpe og i hvilken kommune ligger i. Det bør også indikere sin gjennomgående brutto inntekt per måned og inntekter i form av for eksempel barnebidrag.
Boliglån og andre boliglån

Nederst Lånet har den største miljø av eiendom, og derfor kan lånes på lavere rente. Topp lånet rente tendens til å være om lag 2% høyere. Sikkerheten for dette lånet er lavere når banken lånes bunnen lån får pengene sine ved en ev. salg av eiendom.
Variabel eller fast rente på boliglån

Mange långivere tilbyr boliglån på inntil 95% av markedsverdi. Et godt tips er å forlate rommet i sin søknad om noen auksjon av eiendommen. Vi trenger ikke bruke alle pengene ble søkt lønns løfter. Muligheten til å velge variabel eller fast rente, eller variabel i bunnen av lån og fast på toppen av lånet, eller omvendt. Det kan ofte, når som helst å knytte variabel rente.
Skal man velge variabel eller fast rente på bolånet?

Hvis du har store marginer i økonomien, en bør velge en flytende rente som er det beste på lang sikt. Med fast rente sikrer deg av renten for en viss tid. Dette gir litt høyere rente.

Legg igjen en kommentar