Lån og forbrukslån uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet gir oss et lite eventyr. Vi har glemt kjærestens bursdag og ønsker å overraske henne med en rask ferie. Banken stengte for tjue minutter siden, og hva gjør du da? Når og hvis du lar deg friste og du vet litt om lån, fyller du ut søknaden som skal fylles ut, og hvis du vil ha godkjent lånesøknaden om et lån uten sikkerhet på kort tid, finnes det faktisk håp for dette i dag. Mange finansiersselskaper bruker et standardisert datasystem som gir bestemte poeng for hvert punkt på søknaden din.

Hvor lang tid tar denne prosessen? Hvor lenge har du hatt nåværende jobb? Er du medlem av en arbeidsledighet fondet? Alle sammen noen spørsmål som ikke tar hensyn til din individuelle situasjon. Enten det er en grunn til du ikke er medlem av en arbeidsledighet fondet, for eksempel. Den type private banken ville ta i betraktning, men her er å undersøke ting fra noen få spørsmål som bør sikte på å vite din økonomi, uten egentlig å vite det som du er.

Derfor er det en stor margin for feil før du har godkjent. Mange selskaper motsetter seg planen i nesten 60% av tilfellene, hvorav et svært høyt nivå uten at det er grunn til å avvise du vil. Dette har overrasket veldig mange mennesker, og derfor har mange forsøkt å lage formler for hva som gjør avslag og hva som gir godkjenning. Noen vil for eksempel spesielt like at du er stabil i arbeidsmarkedet, mens andre fokuserer på den faste adressen kombinert med telefonen i ditt eget navn.

Raske forbrukslån

Denne typen spontan lån er ikke særlig langsiktig lurt, og derfor bør de begrenses, helt til det er strengt tatt nødvendig å ta opp et slikt lån. Slik forbrukslån gir likevel en god frihet til å gjøre sine egne valg uten lange forklaringer og uhåndterlige papirene. Faktisk kan det bare ta en time, er man forberedt på å skrive under papirer, og deretter få sjansen til å gjøre akkurat som du ønsker.

Det andre som det er særlig diskusjoner om, er valget mellom fastrente og variabel rente på lånet. Lån i euro eller dollar eller norske kroner og modenhet og / eller forlengelse av modenhet som kan spøke og gjøre det vanskeligere å bestemme enn å finne en bestemt tilbakebetaling, og deretter justere økonomien etter det. Om en bolig eller lån av et raskt forbrukslån er billigst, avhenger, som du har lest, av beløpene involvert. Jo mer nøyaktig du vet at tall og tilbudet av boliglån eller forbrukslån du møter, jo bedre kan du gjøre et valg mellom to alternativer.

Legg igjen en kommentar