Lån penger på tross av betalingsanmerkninger
Din økonomiske situasjon er et kaos, og du er i desperat behov for å låne penger. Problemet er at du har dårlig kreditt på fortiden. Men hva er egentlig betalingsanmerkninger, og gjør det ingen forskjell om du har dårlig kreditt når du har bruk for å låne penger?

Ordet betalingsforsømmelse er en fellesbetegnelse for et vidt spekter av data lagret på med en eller flere myndigheter. Dataene viser om du har betalt dine regninger og betale tilbake lån i god tid i forveien. Hvis du har glemt dine betalinger og fikk flere påminnelser uten å betale, så du kjører risikoen for en betaling standard. En betaling standard forblir i regjeringen etter tre år, uavhengig av om du regulerer gjelden ved deretter. Har du mottatt en betaling standard, vil du dermed ikke av den i flere år.

Hvis du er i behov for å låne penger, kan du starte en bank eller annen kreditt og foreta en søknad for å låne penger. Når du søker om å låne penger forespurt av banken eller kredittselskapet vanligvis i en kredittsjekk på økonomien. For kreditt-rapporter, det vises blant annet hvis du har dårlig kreditt. Har du en betaling standard, kan dette gjøre det vanskelig for deg å låne penger. I de fleste tilfeller ikke er banker eller andre kreditt lån til en person med dårlig kreditt.

Noen kreditt har en policy på å gi lån til mindre mengder penger uten først å sjekke om søkeren har dårlig kreditt. Disse lån, men er mindre gunstig for personen som låner penger enn andre lån. For eksempel renter tendens til å være svært lik kreditt høy. Er låner svært desperat å låne penger til omsorg som ofte ikke om hvor høy renten. Har låner tillegg betalingsanmerkninger, det kan være vanskelig å finne andre alternativer. Risikoen er at en person med dårlig kreditt bare løse situasjonen midlertidig. Når utvinning er begynnelsen for å få rentene er ofte så høy at den som låner, vil snart være tilbake i samme situasjon igjen, det er med et behov for å låne mer penger.

En annen mulighet til å låne penger til tross for dårlig kreditt er bruken av en garantist. En garantist er en privat person på den som låner, miljø, er å ta på seg det økonomiske ansvaret for å betale tilbake lånte penger hvis de låner seg, uansett grunn, kan ikke gjøre det. Å være en garantist er å ta på seg et stort økonomisk ansvar. Det er få personer som kan tenke på å gi en garanti for noen andre når han ønsker å låne penger. Enhver person kan heller ikke være garantist. En person som ønsker å bli en garantist går gjennom den samme kreditt som de som ønsker å låne penger. Dette betyr at alle som ønsker å bli en garantist i seg selv ikke har noen poeng historie for å bli godkjent.

For å låne penger med kreditt-historie synes vanskelig, eller i det minste risikabelt. Hva du kan gjøre i stedet hvis du har dårlig kreditt og stor gjeld at du ikke vet hvordan du kan betale tilbake. I stedet for å låne penger til å betale tilbake gjeld, kan du, hvis du har svært høye nivåer av gjeld, gjelder for gjeld omstilling. Gjeld betyr at du helt eller delvis fritak fra å betale tilbake gjeld. Hvis du har gitt din skyld, vil du ikke automatisk fra din kreditt-historie. Men din økonomi bedre garantert i det lange løp. Et program for gjeld gjør du for håndhevelse og for å lære mer om lån betaling standard, slik at du kan sjekke ut denne siden.

Søk av våre brukere:

  • lån uten kredittsjekk
  • lån på dagen uten kredittsjekk
  • l
  • kredittkort uten kredittsjekk
  • lån med inkasso
  • kredittlån