Få lån selv med betalingsanmerkninger på rekordtid

Lån penger på tross av betalingsanmerkninger
Din økonomiske situasjon er et kaos, og du er i desperat behov for å låne penger. Problemet er at du har dårlig kreditt på fortiden. Men hva er egentlig betalingsanmerkninger, og gjør det ingen forskjell om du har dårlig kreditt når du har bruk for å låne penger?

Ordet betalingsforsømmelse er en fellesbetegnelse for et vidt spekter av data lagret på med en eller flere myndigheter. Dataene viser om du har betalt dine regninger og betale tilbake lån i god tid i forveien. Hvis du har glemt dine betalinger og fikk flere påminnelser uten å betale, så du kjører risikoen for en betaling standard. En betaling standard forblir i regjeringen etter tre år, uavhengig av om du regulerer gjelden ved deretter. Har du mottatt en betaling standard, vil du dermed ikke av den i flere år.

Hvis du er i behov for å låne penger, kan du starte en bank eller annen kreditt og foreta en søknad for å låne penger. Når du søker om å låne penger forespurt av banken eller kredittselskapet vanligvis i en kredittsjekk på økonomien. For kreditt-rapporter, det vises blant annet hvis du har dårlig kreditt. Har du en betaling standard, kan dette gjøre det vanskelig for deg å låne penger. I de fleste tilfeller ikke er banker eller andre kreditt lån til en person med dårlig kreditt.

Noen kreditt har en policy på å gi lån til mindre mengder penger uten først å sjekke om søkeren har dårlig kreditt. Disse lån, men er mindre gunstig for personen som låner penger enn andre lån. For eksempel renter tendens til å være svært lik kreditt høy. Er låner svært desperat å låne penger til omsorg som ofte ikke om hvor høy renten. Har låner tillegg betalingsanmerkninger, det kan være vanskelig å finne andre alternativer. Risikoen er at en person med dårlig kreditt bare løse situasjonen midlertidig. Når utvinning er begynnelsen for å få rentene er ofte så høy at den som låner, vil snart være tilbake i samme situasjon igjen, det er med et behov for å låne mer penger.

En annen mulighet til å låne penger til tross for dårlig kreditt er bruken av en garantist. En garantist er en privat person på den som låner, miljø, er å ta på seg det økonomiske ansvaret for å betale tilbake lånte penger hvis de låner seg, uansett grunn, kan ikke gjøre det. Å være en garantist er å ta på seg et stort økonomisk ansvar. Det er få personer som kan tenke på å gi en garanti for noen andre når han ønsker å låne penger. Enhver person kan heller ikke være garantist. En person som ønsker å bli en garantist går gjennom den samme kreditt som de som ønsker å låne penger. Dette betyr at alle som ønsker å bli en garantist i seg selv ikke har noen poeng historie for å bli godkjent.

For å låne penger med kreditt-historie synes vanskelig, eller i det minste risikabelt. Hva du kan gjøre i stedet hvis du har dårlig kreditt og stor gjeld at du ikke vet hvordan du kan betale tilbake. I stedet for å låne penger til å betale tilbake gjeld, kan du, hvis du har svært høye nivåer av gjeld, gjelder for gjeld omstilling. Gjeld betyr at du helt eller delvis fritak fra å betale tilbake gjeld. Hvis du har gitt din skyld, vil du ikke automatisk fra din kreditt-historie. Men din økonomi bedre garantert i det lange løp. Et program for gjeld gjør du for håndhevelse og for å lære mer om lån betaling standard, slik at du kan sjekke ut denne siden.

117 kommentarer om “Få lån selv med betalingsanmerkninger på rekordtid”

 1. tror jeg har prøvd å få låne 5000kr i alle banker men får nei hos alle.jeg er ufør og avhengig av bil som må repareres for ca 5000 kr.mange av bankene låner ikke ut så lite penger di vil låne ut mer så da må jeg søke om høyere lån og da får jeg helt sikkert nei.
  har man betalingsanmerkning og er ufør så er det tull å prøve å låne.
  jeg får kr 599 pr måned til drift av egen bil fra nav,prøvde å bruke di pengene som betaling,dette er jo sikkre penger men nei glem det

 2. Hei.

  Jeg har vært dum og bruke kredittkort og jeg kan ikke betale tilbake alt på en gang.. Jeg har lært at jeg aldri skal ha et slikt kort igjen. Jeg ønsker å låne 30 000kr så jeg får betalt den og få fjernet betalingsanmerkningen så fort som mulig.

  Mvh
  Christina Nilsen

 3. jeg har skeia litt ut med noen regninger og bytta bank og fekk ikkje mulighet til å ta med dette over til ny bank pga missnøye med gamlebank,
  og etter 2 år med arbeidsledighet. kom eg skikelig på skeiva, og har lyst til å komme på rett kjøl, jeg har lært og vere forsiktig med pengene og ikkje bruke meir en en har, og ønsker og låne 435000 så jeg får unna alle inkassokrava og kan begynne på nye ark, og få fjerna betalingsanmerkningane

  Mvh
  Asbjørn

 4. jeg vil soke lan na for jeg vil ha litt penger til reise og fritid og jeg har hatt betalinganmerkninger men har ikke na haper dere kan hjelpe meg med lan

 5. Hei

  jeg har vært i en kjempe ueheldig situasjon, og fått stor «smågjeld» fordi jeg har vært fo stolt til å si ifra om at jeg trenger hjelp. For å få ryddet min økonomi ønsker jeg et lån på 285 936,- slik at jeg får ordnet framtiden min.

  mvh malin

 6. Jeg ønsker å låne 30 000kr så jeg får betalt den og få fjernet betalingsanmerkningen så fort som mulig.
  mvh nizar

 7. hei. Jeg sliter med å komme ovenpå pga smågjeld til forskjellige kreditorer. Ønsker å samle gjelden å betale en sum i mnd istedet for flere forskjellige som jeg aldri kommer vidre på pga høye renter. ønsker å låne 40000 for å få innfridd en del av dette.
  Mvh Charlotte

 8. Ut i fra det som ga mening, så tar jeg meg en tur i banken og hører hva mulighetene er for å få invilget ett lån, selv med betalingsanmerkninger.

 9. Jeg kunne tenke meg et lån på 40000 men jeg har inkasso som jeg vil kvitte meg med Da har jeg kunnet betalt ut alt og blitt ferdig med det.Jeg har uføre trygd utbetalt ca15000 imnd.Håper på et positivt svar fra dere,Hilsen Gunnar

 10. Hei. Jeg har et problem med noen ubetalte regninger som har desverre gått til innkasso. Så jeg har et ønske om at dere kunne ha hjulpet meg med 35000 kr sånn at jeg fikk dette ut av verden. Ble satt ut av jobb i nesten i 5 mnd, pga dette ble tungt å betale alle regninger. Da hadde jeg kunne sett lyst på det nye året. Mvh Eirik

 11. Jeg sliter med 2 betalingssaker fra 2005 – totalt 65 000,- og ønsker nå at jeg og sønnen min kan få kjøpt oss leilighet. Jeg har allerede vært hos gjeldsrådgiver hos Nav og startet nedbetaling (6375,- pr.mnd i 11 mnd) men når vi nå leier for 7000,- i mnd i tillegg blir dette litt drøyt for oss! Skulle så gjerne fått ordnet lån, slik at vi kan få nullstillt kravene og kun betalt til vårt eget. Er det noe jeg kan gjøre? Mvh Therese

 12. Finnes det i hele tatt noen muligheter til å få samlet all gjeld når du har inkasso saker på deg? Tenk og kunne få en ny start igjen.

 13. Hei.

  Har 2 forbrukslån på ca totalt 19000 kr, samt at jeg trenger 55000 kr.

  Får jeg lånet fra dere så trenger jeg aldri mer tenke på boliglån og bil lån.
  Alt som jeg skylder andre av lån er fortid etter 2 måneder p.g.a egen kapital som jeg og dama mi har fått fram ved hjelp av lånet på 55000 kr hvis dere da velger å gi oss lån.

  Jeg kan forklare dere over tlf nærmere på hva som foregår ved at dere sender meg e-post med deres tlf.nr til det kredittselskapet denne e-posten måtte havner til.

  Ser fram til en hyggelig prat med dere for en løsning på problemet og eventuell nedbetalingstid.

 14. Hei,jeg lurer på om noen har kontakt info om priv personer som låner ut,er på jakt etter 20-25000,-

  truls

 15. Hei, jeg har ingen betalingsanmerkninger men har en elendig score pga smålån som jeg betaler ned på, det er veldig mye å betaler 5-6 smålån så hadde vært flott å få lånt 60 000,- å få betalt vekk alt og bare betalt ned 1 sum… har prøvd de fleste banker og nettsider, men ingen vil gi meg lån, jobber 60% på expert og har eget firma(ENK) så tjener ganske greit.. men ikke så lett å vise frem noe lønnslipp fra firmaet mitt da det er startet 01.11 og jeg lager ikke noe lønnslipp til meg selv.
  trenger hjelp..

 16. jeg er desperat vaskemaskinen har røke konfyren og kløleskapet og så vil jeg betale ned litt gjeld.men jeg har mye gjeld og jeg villig til og betale det som må til tilbake til dere.kan jeg få låne 20000 hadde d vært fint d kan være mindre også bare jeg får låne litt penger men helst 20000 jeg har fast intekt håpe rpå positivt svar hilsen lene og håper på ett fort svar

 17. Jeg er helt desperat etter et lån. Jeg har mange regninger som er gått til inkasso, står i fare får å miste leiligheten å stenging av både strøm og tlf. havnet i denne krisen pga nav ikke utbetalte penger etter jeg ble arbeidsledig. Hadde virkelig trengt å låne 40000kr.

 18. Hei. Jeg har et problem.. Det har seg sånn at min mor har gangske mange betalningsannmerkninger på seg og nå har noen av de gamle regningene gått til namnsfogden. Vi prøver å få betalt ned alt som har gått til namsfogden sånn at hun kan begynne på et nytt kapitel. Hun jobber fast å gjør virkelig så godt hun kan. Men når namnsfogden slår til så tar det ikke stopp.. Hun har tidligere bodd sammen med meg og min samboer da vi hjalp henne så godt vi kunne, men v rekker bare altfor kort.. Håper å kunne få noe svar fra dere om hva dere eventuellt kan tilby eller hva vi kan gjøre?

  Takk skal dere ha

 19. Hei.

  Jeg lurer på om det er noen der ute som har mulighet til og låne bort ca 30.000…
  Jeg er enslig mor med 3 barn . Vi elsker camping livet sommer som vinter,så har vi fått lekkasje i vår gamle vogn, å ikke rent lite,så vi har ett har ønske om å få kjøpt oss en annen vogn – uten fukt.,da dette er den eneste måten vi kan feriere på, økonomisk..Jeg sitter med mye gjeld å får ikke lån, men jobber med saken i forhold til gjeldsordning….finnes noen som kan hjelpe oss..??????

  Mvh
  Fortvilet mor..

 20. hei jeg forstod ikek helt dette noen som kan forklare meg hvor jeg får søkt om sånn lånn alle skriver di vill ha?? 🙂 har stooore problemer selv og jeg trenger ikke mye engang 🙂 håper noen kan svare meg på dette:)

 21. Hei!
  Jeg lurer på om det er noen banker som er villig til å låne meg kr. 45 000?
  Vil gjerne hjelpe min datter som er i en knipe for tiden.Ca halvparten av lånet vil bli betalt inn i løpet av oktobe/novemberr da min datter venter inn penger fra forsikring.
  Betalingsanmerkninger jeg har betaler jeg kr. 1700 hver mnd uten problemer. Jeg er uføretrygdet og har en mnd inntekt ( netto) på kr. 16 600.Har ellers ikke store utgifter.

  Håper på positivt svar.

 22. Voksen mann med god utdannelse søker privat lån til videreutdannelse.
  Kan fint betjene ett lån,men som akkurat tilbakeflyttet nordmann fra utlandet,har jeg ingen ligningsattest som viser inntekt i Norge.Får derfor ikke søkt noe sted om lån da alle institusjoner krever bosted og inntekt i Norge de siste 3 år.

  G

 23. Hei. Vi er et par som bor i østre toten kommune som gjerne skulle ønsket å få kjøpt et hus til rundt 1500000, men tror dette blir vanskelig da han har gjeld og jeg sitter i noen inkassosaker betaler ned på det. Samboeren min har ingen inkassoer,men forbruksgjeld. vi klarer å betale alle regninger og leie av hus. Ønsket er bare å ha en stabil bosituasjon for ungene og oss. Slik at vi slipper å flytte på ungene heletiden og det er vanskelig å finne hus til leie. Håper noen kan gi oss et svar eller har eventuelt noe å tilby.Er jo lov å ønske seg en tryggere fremtid.

  På forhånd takk

 24. Heisann.

  Jeg har desverre kommet opp i en vanskelig økonomisk situasjon som jeg sliter veldig mye med. Jeg ønsker å få samlet all min gjeld slik at det er en mulighet til å kunne fått betalt ned gjelden min. Det er rett og slett umulig for meg å klare å bli kvitt min gjeld uten ett lån. Håper der kan hjelpe meg ut av denne vanskelige situasjonen.

  Håper på ett positivt og fort svar

 25. Hei. Har nettopp blitt pappa og kjøpt ny leilighet. Men sliter med å få lån til bil pga betalingsanmerkninger. Disse er på totalt 15.000, håper på stor hjelp for å gjøre hverdagen litt lettere 🙂 Takk!

 26. Kræsjet bilen min så den ble kondemnert,hadde bare delkasko forsikring så røe ikke en krone igjenn på forsikringen,men må betale 2500 i egenandel.søker derfor et lån på 30000 så eg kan få kjøpt en ny bil.der som eg bør er kollektiv transporten en vits.

 27. . På forhånd TakkJeg håper der er noen som kan låne meg 15.000 kr. med nedbetaling på kr. 1500 kr. hver d. 12 i md. Jeg har vert kasteboll i Helsesystemet i 11 år og selv måttet be om at legene skal ta de og de prøvene ect.
  Er blitt løyet for, men har fått indrømmelsesbrev etterhvert som jeg har vert » detektiv «. Har selv måttet stå på i flere år for og komme opp av rullestolen og kan nu i alle fall gå ute m/ krykker ( om ikke langt ).
  Nu vil jeg og er begynt m/ penn og papir og skrive en bok om helsesystemet i Norge og hva det koster og være syk inntil man har kranglet mye med Helfo. Det vil bli en bok som ikke er en synes ( synd på meg bok ) men til og med en god latter kan man få og den kan værer til hjelp dor mange andre i samme situasjon. Jeg skal bruke pengene til en ny pc og en ny skriver samt ett par nye briller, er nesten blind på v. øye. Har søkt norsk kulturforen.- Fritt ord ect. men der må man først ha skrevet en bok ell. noe i den duren for og komme i betragtning eller ha en masse venner ect. Håper der er noen derute som vil hjelpe meg og gi meg sjangsen. Den eller Dere vil ikke bli skuffet. Har betalingsannmerkninger så jeg er » UTELUKKET » fra det såkalte gode FELLESSKAPET. Mvh. Dorthe E.

 28. Hei, lurte på om det gikk an å få lån på 15,000 er til inkassoer, som jeg har sletet med nå en stund.

 29. Hei, jeg kunne gjerne tenkt meg og låne mellom 5-20000 for og kunne betale ned paa kredittkort. Jeg har søkt pa de fleste bankene via internett, men ingen godkjenner fordi jeg i fjor hadde for liten inntekt, etteraom jeg studerte og jobbet utenlands. Jeg håper og ønsker dere kan hjelpe meg. mvh camilla

 30. Hei. Eg har rotet skikkelig med økonomien min siste året! Trenger hjelp, veit ikkje kvar eg kan få økonomisk hjelp. Takk

 31. Jeg lurer på om det under noen omstendigheter er mulig for meg og få lån til å betale inn alle mine «små krav» og gjeld. Det meste startet da jeg bodde med min forrige samboer. Han brukte alle pengene sine på seg selv og sløste veldig med penger. Vi hadde nettopp fått en liten baby, og jeg var etterhvert nødt til å ta opp forbrukslån etter lån for å få det til å gå rundt. Jeg flyttet deretter for meg selv og hadde fortsatt meget stor gjeld. Jeg har veldig lyst til å komme deg ut av denne situasjonen jeg har satt meg i. Jeg tenker så utrolig mye på dette hele tiden. Å vil rydde opp for meg slik att jeg kan «starte» ett nytt liv. Har fast jobb og inntekt, men trenger lån så jeg kan betale kvitte meg med alt og ha kun ett sted å betale til.

 32. Skulle gjerne ha fått et lån på 300000 men det er jo ingen som vil hjelpe sånne som oss som har havnet litt på kjøret med økonomien, har selv innkasso og det strømmer på med telefoner og epost om at jeg må betale tilbake, selvfølgelig vil jeg betale men når trygda ikke strekker til så må jeg ta hensyn til husleige og huslån, skulle nesten ønske det kom en telefon eller e-post med beskjed om innvilget lån slik at jeg kom meg ut av denne knipa, hvorfor reklamere med lån selv med betalingsanmerking når vi ikke får det????

 33. Jeg har vært dum og brukt kredittkort for å spilling, til hente pengene som jeg har tapt tilbake og jeg kan ikke betale tilbake alt på en gang, jeg trenger et lån . Jeg har lært at jeg aldri skal ha et slikt kort igjen eller spille på nette igjen . Jeg ønsker å låne 20 000kr så jeg får betalt den og få fjernet betalingsanmerkningen og reddet mitt live .

 34. Hei.

  Jeg er en alene mor med en datter på 8. Har iløpet av en tid fått en del inkasso som jeg da ikke har klart å betale, og sliter nå økonomisk. Har flere ganger prøvd å søke om lån, men får ikke det da jeg har inkasso. Jeg er kjempe fortvilet ettersom jeg har begynt i ny jobb og al lønn jeg har går rett til innkreving. Har et ønske om å få et lån slik at jeg kan betale alt jeg har utestående på en gang, og da bare har 1lån/kreditor å tenke på, å ikke mange flere samtidig.

  Håper på et svar snarest mulig.
  mvh Marit

 35. hei..jeg er en mor med barn som har kommet opp i en økonomisk krise. Ønsker så gjerne kommet meg ut av dette. Det er snakk om 30000 kroner. Jeg har mulighet for å betale ned hver mnd. på forhånd.takk.

 36. hei. Jeg ønsker å låne 200 000 for å bli kvitt gjeld. har fått en feil start på livet og finner ingen vei utenom til å få orden men med annmerkninger er det ingen av bankene som kan hjelpe meg. håper noen kan hjelpe meg å få livet litt på rett vei.

 37. Hei!
  Er i en vanskelig situasjon,med for mye regninger .Skulle så gjerne ønske at jeg kunne fått ett lån,så jeg fikk bare en kreditor og forholde meg til…Hadde gjort livet mitt mye lettere..Det jeg kunne tenke meg og låne er 100.000/150.000.
  Har fast jobb og er i full stand til og betjene ett lån.I dag har jeg faste utgifter på 9000 til ulike kreditorer.
  Er takknemlig for att svar om jeg kan få lån hos dere.
  Mvh
  Anne K.

 38. hei! har en del inkassosaker jeg vil få samlet og bli kvitt. går det an og få et lån hos dere, slik at jeg kun får en ting og betale på?

 39. hei … jeg har en del inkasso som jeg vil bli kvitt. jeg er for tiden på AAP og skal omskoleres men jeg har en inntekt på rund 20 000 netto. kan dere hjelpe meg å samle alt og beggyne leve en vanlig liv.

  Hilsen Lucia

 40. Heisann.

  Jeg har desverre kommet opp i en vanskelig økonomisk situasjon som jeg sliter veldig mye med. Jeg ønsker å få samlet all min gjeld slik at det er en mulighet til å kunne fått betalt ned gjelden min. Det er rett og slett umulig for meg å klare å bli kvitt min gjeld uten ett lån. Håper dere kan hjelpe meg ut av denne vanskelige situasjonen.

  Håper på ett positivt svar.

 41. Hei, da min økonomiske situasjon er en ond sirkel, trenger jeg hjelp. utfordringen min er å få ett lån hvor jeg kan bli ferdig med gamle saker og kun forholde meg til ett sted.
  40000,-
  Trenger svar og hjelp raskt… vil komme meg på rett vei igjen.

  Takker på forhånd for svar!

 42. Hei!
  Jeg er i en veldig vanskelig situasjon nå med for mye regninger og inkasso. Jeg gruer meg for hver dag å gå i postkassen for å se hvor mange brev som er kommet. Jeg har gjort noen feile valg som jeg har fått problemer med. Skulle så veldig, veldig gjerne tenkt meg å fått et lån å betale på istedenfor masse steder og det å kunne spare til bolig og bryllup for å nevne noe. Jeg trenger å låne 250000 kr. Jeg har nå fått meg en til jobb og det vil gjøre at jeg vil kunne betale tilbake når man skal og kanskje gjerne mer også. Håper virkelig på hjelp. Ville endret livet mitt. Nå ser det håpløst ut. Et lån kan redde og hjelpe på alt. Ber på mine knær om hjelp. Håper på raskt svar. På forhånd tusen takk.

  Mvh Aslak

 43. Hei!
  Har en del gammel inkasso gjeld jeg vil kvitte meg med å heller ha alt i et lån.
  Håper dere kan hjelpe meg.

  Trenger et lån på 45000 kroner

  Takk for svar

 44. hei, er en jente som har slitt med betaling av gjeld..til sammen er det 13000 kr, har hatt angst for å åpne brev som har kommet og har bare latt dem ligge,men tenker på det hver dag,hvert minutt, men hvor skal man begynne?? ha nå åpnet alle brevene som en god start, men hvem vil vel hjelpe ingen lar me ta opp lån for så å dekke alt jeg skylder føle nå at alt bae triller rund og må bare ta en dag om gangen,er helt rådløs og hvet ikke hva jeg skal gjøre lenger, har to små barn så alt som er til overs etter bh betaling går til mat og div ting ungene trenger, har virkeli lyst å state på nytt og nyyte live fult og helt,men all den gjelden gjør dagene lange:=(( noen som kan hjelpe:=))

 45. hei jeg har hatt økonomiske problemer i flere år nå, ser ikke til å klare å komme meg ut av det. Har prøvd å låne «litt» av inkassogjelden med det gikk dårlig for det kom fremdeles fra alle kanter. Nå lurer jeg på om jeg kan låne 50 000 kr for å betale ned all gjelden (alt utenom studielånet) Dette ville gjort livet mitt lettere. Med lånet kan jeg kvitte meg med all inkasso/betalingsbemerkingene og få endelig kontroll på økonomien min.

 46. Hei nå har jeg lest ca 33 rop etter hjelp 🙁 har noen av dere fått svar eller ?? skjønner ikke helt dette her jeg ….

 47. Hei. Ønsker å låne 20.000 til regninger og kredittkort da jeg mistet jobben samtidig som jeg fikk barn. Har søkt om dagpenger,men ligger nå så på etterskudd med netalinger,at jeg ser ingen annen løsning! Håper på raskt og positivt svar! Hilsen rådvill,nybakt mamma!

 48. Hei. Trenger et lån på kr 4 000,- raskt. Har en anmerkning, en ekstraordninær utgift må dekkes inn, og ser ingen annen mulighet enn å prøve å få lånt disse pengene. Håper på en veldig rask tilbakemelding.

 49. Hei jeg har to betalingsanmerkninger som er fra 2007
  Tilsammen ca 15000. Jeg har en inntekt på ca20000 i mnd. Overgangsstønad/bostøtte/barnetrygd/barnebidrag. Lurte på om det var mulighet for å låne 20000 til betaling av gjeld? Vil kunne betale ca 2000 i mnd på lånet.

 50. Er det mulig å få lån selv med betalingsanmerkninger?
  Trodde ikke det var noen banker som faktisk hjalp de
  Som er kommet i uføret. Tror alle i denne situasjonen ønsker å samle gjelda
  Og forholde seg til en kreditor og en sum pr måned.

 51. Hei 🙂 Så anonnsa deres på nett. Jeg trenger å låne 100 000 kr til å få betalt Barnehage, Strøm, Bil, Husleie, Lege og sykehus opphold for min datter, tannlege, er dagmamma, . og regningene har bare hopet seg opp og jeg får ikke lån på andre måter.

  Håper på raskt og positivt svar 🙂

 52. Hallo!
  Jeg er en jente som har hat en del problemer med min økonomi, og har brukt penger feil. Og nå ønsker jeg å rette opp i de feilene jeg har gjort, altså å få betalt for meg. Jeg har også prøvd å få meg en lån tidligere, men siden jeg ikke er kredittverdig så har ikke det vært mulig for meg. Og derfor håper jeg sterkt at dere kan hjelpe meg! Jeg ønsker å få et lån på 100000 kr, da jeg får betalt ned alt av inkasso og gjeld.

  Håper på raskt og positivt svar!

 53. Hei, Jeg ser ovenfor at det er µange som er i samme problem som meg. Jeg kom tidlig ut i småinkassoer som nå har enten blitt foreldet eller bare ligger der å ulmer. Jeg har skrevet et brev til norske inkasso foreninger om at de kan sjekke ut hva jeg har i gjeld, men det enset jeg fikk er brev fra de jeg ikke skylder. Dette er veldig vanskelig, men jeg jeg er ganske sikker på at jeg ligger mellom 50 -100 000 i gjeld. Hva kan jeg gjøre for å få et lån på dette. Jeg klarer fint å betale en sum i mnd for å dekke dette evt lånet. Håper dere kan hjelpe meg. For jeg trenger virkelig å komme på riktig bane igjen. Dette tar så utrolig mye tid fra meg. Blir utmattet bare av å tenke på det.

 54. Hei ønsker å låne 35000 kroner for å betale ned gjeld.

  håper dere kan hjelpe meg.

 55. Hei jeg har kjørt økonomien min rett vest, å får nå jobb på 75% for første gang på 2 år. Jeg har inkassosaker helt tilbake til 2008 å eneste måten jeg kan få bedre oversikt å raskere nedbetaling er ved å samle alt. Gjelden utgjør ca 80.000 å jeg er glad for den hjelpen jeg får. Er det mulig for meg å få slik hjelp?

 56. Hei jenta på 29 år har anmerkning og sanart prøvet alle banker om få hjelp til og samle små lån trenger 63000 kr i lån. Vil ha en ny start på livet og blir mye ryddigere med 1 lån en mange.

 57. Hei

  Jeg har hatt en gjeldsordning som har dratt ut i tid. Denne skulle vært slettet for mange år siden, men først nå er den slettet. Jeg skylder ingen ting annet enn litt studielån. Dvs jeg har hus og bil som foreløpig står i foreldres navn, men jeg betaler alt selv.

  Har vært punktlig med alle betalinger de siste årene. Som sagt. Skylder ingen ting.

  Nå har jeg havnet i en vansklig situajson. Jeg har havnet i en sak med arbeidsgiver etter endt kontrakt. Dette får jeg avklaring på mandag.
  I mellomtiden har jeg vært sykemeldt, men NAV bare roter og jeg har nesten ikke fått en krone hverken i sykepenger eller dagpenger som jeg må ha i mellomtiden. Jeg har også søkt sosial stønad i mellom, men den har også 4 ukers behandlingstid.

  sist mnd hadde jeg penger så jeg klarte å betale det meste. Denne mnd er alle reserver brukt opp og jeg prøver å kjøpe meg tid med boliglån og billån. Trenger sårt ca 20000 kroner til jeg er i jobb igjen og NAV får ut den berømte finger.

  Regner med at jeg er i jobb 1. november og får lønn fra 12. november.

 58. hei..jeg trenger og låne 35000 kroner som jeg må stille i garantisum for og få støtte i Næringsfondet og få lån der og min sak skal opp om en uke så jeg håper Dere kan hjelpe meg fort..jeg har misbrukt mine kredittkort så de er sperret og jeg klarer ikke og betale dem pluss noen andre selskaper…men holder på og forhandle med dem…men jeg trenger virkelig disse 35 000 ,- for og få åpnet mitt møbelverksted og få tjene penger ved siden av min uføretrygd for og betale min skyld slik at jeg kan bli strøket av deres lister..så jeg takker på forhånd for lånet og hjelpen…mvh. Roy..

 59. Hei!

  Jeg trenger hjelp til å få betalt alle inkasso sakene mine.Trenger et lån på 100 000kr.

  håper dere kan hjelpe meg!

  -charlotte

 60. Jeg er en mann på 52 år som driver et lite foretak.Jeg har ingen boliggjeld eller billån,men jeg har et kredittkort som skulle vert vekk.Boligen min er en Campingvogn og isocamp(fast stasjonert).Mitt håp var å betale ut dette kortet og kvitte seg med noen faktura som er kommet på etterskudd p.g.a.manglende innbetaling fra kunder.Jeg kan stille boligen som pant for lånet.Jeg har selvsagt forhørt meg med min egen bank,men det ble avvist,og det er klart for anmerkninger(jeg forstår det godt).
  Jeg ønsker et lån på kr.100.000 som kan nedbetales på 3-5år.
  Den eneste gjelda jeg har er kortet fra cresco som jeg vil ha vekk.
  Kan dere gi meg en tilbakemelding på muligheten for dette! På forhånd takk!

 61. Hei.
  Lurte på om det er hjelp å få for meg som sliter. Har betalingsanmerkninger, men betaler på det jeg har undertegnet. Skulle så gjerne ha fått alt under ett! Er i fast jobb. Håper på et positivt svar.

 62. hei æ e en gutt på 25 år som skulle hatt hjelp till bil lån for æ ska bli pappa snart å bilene æ har no henger ikke sammen nesten å er ikke forsvalig stand til å kjøre runt med når man skal bli far har en del betalling andmerkninger å har begynt å jobbe å hålder på å betaler på mind gjeld men får jo ingen lån når man har betalings anmerkning. mvh tor arne

 63. Hei. Jeg er en mann på 29 år som sliter med kreditt kort gjeld. Denne er ikke stor, men nok til at det snart går til inkasso. Jeg søker kun 10.000 for å rette opp dette. Er i 50% jobb/praksis og mottar stønad på 5371 kr mnd ved siden. Jeg har vært syk en stund, det har satt meg ut av hverdagen. Å spesifisere hvorfor, føler jeg er personlig.
  Dette hadde hjulpet veldig både på min egen selvfølelse og av at nok en sak ikke går til inkasso.
  Håper på positivt svar

  Mvh
  Thomas

 64. Hei. Jeg har dessverre kommet i en økonomisk situasjon. Har fått betalings anmerkning og trenger virkelig å låne penger for å ordne opp i min situasjon. Håper at dere virkelig tar kontakt med meg, viss dere mener at dere kan hjelpe folk.

 65. Gikk i 12 år på Skoler og kurs for rehabilitering etter en trafikkulykke i 91.
  Men situasjonen forverret seg angående min residivierende utvikling av trafikkskaden. Og med 7 barn og dertil voksne familiemedlemmer og forsørge med trygd fra da A-etat. Ble det ikke nok penger til betaling av Jappetidens lån i Dnb 85-89. Dette og studielån som måndlig trekk sliter jeg på i Dag ,og enda pant i eiendom på 200år. Denne har likningsverdi på kr 68.000,- som også har klausul på kommunallån; rest 29.000kr. For rehabilitering av eldre eiendom,og som jeg overtok av min mor. Fikk trafikkskadeerstatning som jeg betalte til Bjønevatn innkrevningsentral,og som ikke skyldner der er jeg en glad og dertil fri mann. Har relevant og gode kunnskaper i bygg og anlegg,og rehabilitering av bil,båt,camp etc. Har en liten geskjeft nå,og det er oppussing av boenheter til eldre med gode referanser. Ordner billig tur til varmere strøk for Dem i 1-2 uker,og mens jeg pusser opp Deres bolig. De kommer til ett nytt og bedre hjem med livsglede,og dekket bord med en god middag. Ønske om mulighet for lån til kjøp av nytt og bedre verktøy,og oppstart av evnt.as Har ideer og kunskap for betalingsevnen i samtidens perspektiv,og en bedre framtid. Mvh Hans D

 66. eg ønsker og låne 10.000 kr , elle står eg uten tak over hode . for å få betalt depositum

 67. hi.eg hadd gjeld og betalingmerket. blir nettopp helt betalt,men de har ike slette meg enda.derfor eg få ike lån hos banken.har fast jobb og egen leilighet.ønsker søk lån på 150000.

 68. Hadde trengt et lån på 80.000 kr for å bli kvitt gammel gjeld. Kan dokumentere fast inntekt,men det går ikke hos de store bankene..

 69. Hei, grunnet vanskelig situasjon på jobb nå med lav inntekt og en sjef som sliter med å betale ut lønn, og i prosess på å søke på ny jobb sliter jeg med å betale regninger og noen har kommet til inkasso, da jeg er såpass ung, 23 år, er det veldig trist å komme i et slit uføre, jeg ønsker å låne 50000, slik at jeg kan komme meg på fote igjen etter 6 måneder med økonomiske nedturer. Med vennlig hilsen Aina F

 70. Hei.
  Trenger desperat å låne 35.000,- til bil og husleie, da jeg mister jobben om jeg ikke kan fremskaffe bil.
  ligger og en mnd etter på husleie, og har fått utallige advarsler.

  Har sikker jobb, men noen anmerkninger, fra tidligere «dumheter»

 71. Ønsker å låne et større beløp til å tibakebetale gjeld. Vanskelig å få hjelp i bank, da jeg har fått betalingdanmerking. hvis dette hadde vært mulig, hadde det blitt en ny start. Pga omskolering og lite penger i en periode på 2 år hopet det seg opp. Nå har jeg fast jobb + en ekstra jobb. Hadde vært så fint å fått samlet all gjeld i ett, slik at det bare hadde blitt et beløp å forholde seg til.

  Mvh Lene.

 72. Hei jeg er ei jente på 23 og har fått på meg gjeld som har gått til inkasso og jeg har betalings annmerkninger ,jeg har hittil fått penger fra nav pga datteren min var under 3 år men det er slutt nå, jeg sliter med og få betalt regninger osv når det blir så mye over lenger tid og skulle gjerne hatt litt hjelp og fått betalt ned noe av det . Venter på å få jobb men enda dt går tregt når det er igjennom nav, jeg vet ikke hva jeg skal foreta meg når man kommer opp i sånne situasjoner , men å få samlet gjelden hadde vært fint og bare hatt en ting å betale på. Mottar ca. 12000 nå i mnd inkuldert barnetrygd og bostøtte og livs opphold fra nav . Så lurte på om dere kunne hjulpet meg med 10.000 så jeg fikk betalt noe av det som jeg skylder som står veldig nært nå om dagen på døra. Hilsen isabella håper på posetivt svar 🙂

 73. hei
  jeg er ei jente på 27 som ønsker å låne penger så jeg kan få betalt gjeld å en del regninger. ønsker å låne 100000. får betalt 1500-2000 i mnd på det.
  håper på positivt svar 🙂

  hilsen kine

 74. Hei.
  Jeg er en mann på 25 som sliter veldig pga noen gjorde idtyveri på meg, så nå skylder jeg ca 100,000 uten å kunne få gjort en damn shit med det. Så det jeg lurer på er om det er noen som helst mulighet å kunne få hjelp selv om jeg har en del regninger til inkasso og betalingsannmerkninger, jeg er paranoid schizofren og derfor har en del regninger end opp hos inkassobyråene, men nå betaler sosialkontor forvalteren min alle regningene mine så det er garantert at det blir betalt. Vennligst ta kontakt snarest, venter i spenning mens jeg prøver å andmelde forholdet om idtyveri til politiet for å så om det kan slette gjelda mi så jeg kan få lån. Har dere noen andre tips? Hva med og erklere seg konkurs? Eller søke om gjeldsnullering?

 75. Hei. Etter å ha søkt om hjelp fra forskjellige stor banker, prøver jeg dere. Har en liten betalingsanmerkning, og får negativt svar fra alle. Driver et lite firma + at jeg skal begynne i en 80% stilling ved siden av. Inntektene mine vil jo bli bra, men det hjelper jo lite når ingen vil hjelpe. Er pålitelig og ryddig, men privat økonomien har fått mange skraper da det som skulle ha vært lønn har gått inn i bedriften. Derfor veldig glad nå at jeg får 1 1/2 inntekt. Men hva hjelper det. I et lite tettsted med familie i bank, og alle kjenner alle, ønsker jeg hjelp fra dere. Håper på positivt svar, da dette nå går på helsa løs, og ødelegger alt som kunne ha vært glede! Håper på hjelp og svar fra dere. Mvh ryddig og skikkelig jente

 76. Hei jeg er nå 29 år .jeg har betalingsanmerking..jeg har være oss bank og søkt lån .men alt er håpløst..tilsammen har jeg vel gjeld på nesten 140000.far stakk når eg va 5 år.mor hadde dårlig.råd.har spurt far om han kam hjelpe meg.men som sagt han har aldri stilt opp..jeg håper at dette kan hjelpe meg .jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal gjøre av meg..dette er virkelig det dummeste så har skjedd i livet..håper virkeligt at noen kunne hjulpet meg me dette..har du betalings merknad så er du ødelagt.du og jeg får ikke hjelp noen plass..fins det noen som kan hjelpe???

 77. Etter å ha søkt hjelp flere plasser uten gå det velger jeg nå å spørre dere om et lån for å betale ut min gjel slik at jeg sitter igjen med kun en utgift pr mnd, Da blir det lettere for meg og ha oversikt og kan komme meg fortere på beina igjen.. Håper på positivt svar, håper dere kan hjelpe meg..FORT…

 78. Hei.For 2 år siden ble jeg alenemor til 4 barn,hadde søkt om overgansstønad til NAV,men det kom ikke før 9 mnd senere,å da hang jeg ganske langt bak med regningene mine,å ingen bank er villige til å gi meg et lån tross for at jeg jobber.Jeg ønsker å låne 100000,for så å rydde opp i all gjelda mi å begynne på nytt.Klarer å betale ca 2000-2500 i mnd. Håper dere er villige til å hjelpe meg.Krysser fingre for et positivt svar:)

 79. Hei. Jeg er en jente på 25 år som har kommet meg i en ond liten sirkel . Jeg er for tiden arbedisledig med er på en engasjement gjennom nav å jobber på en barneskole . Jeg har aldri slitt med betalinger før , men nå har andre regninger måtte bli prioritert føre f eks inkasso på mastercard. Pga barnehage, mat å slikt er viktigere..
  Jeg håper på å kunne få ta opp et forbruks lån så jeg kan betale ned den gjelden også har jeg kun en sum å forholde meg til å betale på i måneden . Det ville hjulpet meg så veldig. Vær så snill å hjelp meg.

  Jeg går ofte å beskymrer meg. =(

 80. hei
  jeg er ei jente på 41 som ønsker å låne penger så jeg kan få betalt gjeld å en del regninger. ønsker å låne 100000. får betalt 1500-2000 i mnd på det.
  håper på positivt svar
  hilsen Lene

 81. Hei. Jeg sliter med litt gjeld,og jeg har betalingsanmerkning. Ønsker et lån på 25000,-, så jeg får ordnet opp litt og får ro i kroppen. Dette er noe som tar på i lengden,spesielt alene med 3 barn.
  Håper på positivt svar, Hilsen Alida.

 82. Hei, jeg har akkurat tapt enn rettssak ang arveoppgjør, trenger 550000 umiddelbart for å ikke miste hus og hjem!
  kan betale tilbake 6-7000 i mnd.
  har betalingsanmerking pga store advokat utgifter mm.
  håper på et positivt svar

  Rune

 83. Hei.hvem låner ut til dem som har anmerkning?har fast inntekt.mvh Siri

 84. Sitter med gjeld etter at jeg meldte meg inn på privat skole i Olso, pappa døde jeg sluttet og måtte hjelpe til mamma. Utgiftene ble for mye og har nå betalingsanmerkning. Og trenger lån til ny bil da jeg er 100% avhengig av bil pga jobb. Jobber med å få en ordning på gjelden.

  Nicklas

 85. Hei. Jeg har kommet oppi en litt kjip situasjon der jeg har fått en inkasso regning på 15.000kr,er 20år uten jobb å fast inntekt for øyeblikket.. Starter på skole nå til høsten så har ihvertfall litt penger,men ikke nok til å betale inkassoen.. Håper da at dere kan hjelpe meg med ett lån på 15.000kr

 86. Hei. Jeg har Betalingsanmerkninger og lurer på om dere kan hjelpe meg? Vi har nettopp fått tvillinger og har en sønn fra før. Den bilen vi har er i veldig dårlig stand og ønsker å kjøpe en annen. Har kikket litt på nettet etter bil. Og jeg har funnet en bil som skal selges for 30 000. Så derfor lurer jeg på om det er noe mulighet for å kunne låne 35 000? Håper på ett svar snarest mulig.

 87. Har en del inkassokrav jeg gjerne ville ha fått samlet, håper på hjelp på lån fra dere så jeg har kunnet fått senket skuldre noen hakk. mvh Guri.

 88. Hei.
  Jeg har i 7 år tatt opp lån etter lån for og dekke forrige lån osv. For et år siden ble det litt for mye for meg da inntektene ikke strekker til… Har bra jobb med bra inntekt og har en familie på 4.
  Jeg er i full gang med og ordne opp i livet mitt og 110% motivert da jeg vil kjøpe hus til min familie i fremtiden! Jeg er avhengig av bil til mitt arbeide da kollektivt ikke er mulig.. Min bil i dag trenger reparasjoner for 69000kr noe som er verdien på bilen og jeg vraket den heller.. Problemet mitt er at jeg trenger bil fra 15.desember da nåværende bil ikke blir kjørbar etter dette.. Hva skal til for og få et lån på 60-70000kr selv om man har betalingsanmerkninger? Er om dagen en sikker betaler og kan betale tilbake på 3-4 år

 89. Hei. Er det noen av dere som har kommentert her som kan dele erfaring? Har dere fått lån? Hvordan fungerte dette? Og hvordan gikk dere frem?

  Mvh Line

 90. hei, jeg har kommet opp i en lei situasjon økonomisk og har en del betalings anmerkninger/inkasso, jeg skulle gjerne hatt et ån på 80000 kr da jeg hadde fått betalt ned det som henger mest over meg, håper på posetivt svar

 91. Hei. Lurte på om dere kunne hjelpe meg med et lån, slik at jeg kan samle all gjeld på et sted og nedbetale en viss sum hver måned. Det dreier seg om et beløp på kr. 70 000. Det ville virkelig hjulpet meg som for tiden studerer og jobber deltid. Tjener rundt kr. 10 000 i måneden. Jeg betaler heller ikke husleie da jeg bor hos foreldrene, så jeg har kapasitet til å nedbetale så lenge jeg får all gjelden samlet på et sted.

  Takk!

 92. Hei, jeg og samboeren sitter i en litt vanskelige situasjon der han har betalingsanmerkninger men god lønn og jeg har ingen lønn og ingenting negativt i kreditten. Men da står jeg faktisk verre til enn han gjør om å få lån, men ingen av oss får lån noen plass. Vi trenger 150 000 kr + for å bli kvitt gjelden hans og redde huset våres. Eiendommen kan dessverre ikke brukes som sikkerhet heller. Vi vil så gjerne gi barna den oppveksten dem fortjener, kan betale ganske mye i mnd men med mange forskjellige betalinger blir det fort rot.
  Mvh Carina

 93. Hei, jeg og samboeren min har etter noen år med litt for lite inntekt kontra utgifter klart å få endel smålån og kredittkortgjeld. Vi har nå startet en lang prosess der vi ordner opp etter oss. Hun studerer og jeg jobber fast. Har grei inntekt men med for mange gjeldsposter til at det går opp hver måned. Vi har snudd trenden og jobber hardt for å få en bra og oppegående økonomi. Skulle lånt ca 150000 til å kvitte oss med kredittkortgjeld. Håper på positivt svar.

  Mvh Kjellbjørn

 94. Sykepleier med fast inntekt. Før jeg tok utdanning dummet jeg meg ut økonomisk. Trenger 750 000,- for å samle all gjeld, og dermed få en rente jeg faktisk kan klare å betale. Legger gjerne inn fast trekk fra min kommunale jobb som sykepleier.
  Håper på raskt svar.

 95. Hei,har problemer med å få lån. Gikk arbeidsledig en periode dro på meg inkasso og betalingsanmerkinger. Har nå rettet opp i dette fått meg fast jobb har ca 25-30 tusen utbetalt i mnd. Trenger nå lån?

 96. Jeg kjenner 440000 kr i brutto lønn. Jeg har gjeld for 575000 etter samlivsbrudd. Jeg trenger hjelp for å samle alle gjelder mine hos en aktør. Jeg har fått hjelp til å ha oversikt over økonomi mine og kan betale 9000 i måne. Jeg håper det er hjelp ut der for meg.

 97. Er uføretrygdet og i en desperat situasjon etter rot i fortiden. Jeg får ikke lån noen steder og trenger å låne 30 000 for å bli kvitt det som ligger igjen. Jeg håper noen kan hjelpe meg.

 98. Etter mange år gjennom gjeldsrådgiver på NAV uten noen framskritt, så begynner jeg å bli desperat på hjelp. Har opparbeidet meg stor gjeld som jeg virkelig ønsker å samle og bli ferdig med!

 99. Vi er en familie på fire som ønsker å låne av privat person.

  Først litt info om oss:

  Vi er et gift par på 37 år og 50 år, vi har to gutter på 10 år og 20 år. Vi leier et stort hus og har bodd i samme hus i snart 8 år. Mann 50 år er fast ansatt i samme firma i 32 år. Han har også et eget enkeltmannsforetak. Kvinne 37 år er uføretrygdet.
  Til sammen har vi en årsinntekt på ca. 700.000 kr. Det høres sikkert rart ut at hvorfor da trenger å låne privat.
  Vi kom i stor gjeld etter at kvinnen ble syk for 13 år siden, hus, bil, campingvogn ble tvangssolgt og vi ble sittende igjen med stor gjeld der renter bare øker og øker. Mannen startet firma i 2012 for å kunne betjene gjelden fortere. Vi har klart oss bra hele tiden, men har nå kommet i litt knipe. Pga. betalingsanmerkninger får vi ikke lån i bank og må derfor prøve å få låne privat. Har ingen slektninger som vi har kontakt med og venner vil vi ikke spørre.
  Vi trenger å låne 70.000 kr. Vi vil betale tilbake 90.000 kr til den som kan hjelpe oss. Månedsbeløp vil være minst 4000 kr og maks 10.000 kr, dette beror på ulik inntekt pr.mnd i firma. Ta kontakt på mail og vi kan møtes hjemme hos oss så du/dere ser at vi er seriøse, bor i Fredrikstad.
  Dette skal selvfølgelig skje under strenge kriterier, som kontrakt med underskrift og vitner.

  Vi håper at det er noen der ute som kan hjelpe oss?.

  PS! Vi ønsker ikke kontakt fra disse utenlandske som låner ut penger, kun seriøse henvendelser.

 100. Ble rot med nedbetalingen på tv og tlf da mitt forhold endte med stort brudd. Kom til hj.by uten jobb og uten mulighet for å kunne betale. Ønsker lån for å bli gjeldsfri. Det er snakk om 26000. Har prøvd hos alle å får nei. Den konvolutt skrekken .. det tar på med strevsom økonomi… ønsker å få bukt med dette

 101. Jeg er en mann på 34 år og som har 2 jenter på 6 og 8 år på heltid. jeg trenger et lån på 40000,. tjener 365000,- i året og kan betale 2000 i måneden. trenger og kjøpe div av hvitevarer og til div utgifter. Håper det er noen som kan hjelpe meg.

 102. Søker lån på 150000,- til å rydde opp gjeld. Håper på positivt svar.

 103. Trenger ny laptop, tv og min vaskemaskin har gått i stykker. Alt på en gang, krise. Skulle gjerne lånt til å erstatte.

 104. Jeg er i en knipe, har blitt syk og får ikke jobbe for tiden.Er under nav sine vinger.Aap. men får ikke støtte til å kunne rydde opp med det som haster Strømmen blir stengt om få dager, ikke mat på bordet fordi jeg iherdig prøver å rydde opp. Trenger 10-15 000 for å komme meg tilbake i spor. Kan betale 1000 kr mnd
  håper på positiv tilbakemelding. .

 105. Er ei dame på 43 som håper noen kan hjelpe oss,jeg har 5 barn som aldri har vært på ferie,barna er 4,9,11,14 og 15..har inkasso så jeg får ikke lån noen steder og har ingen familie,3 av barna mine er syke,en har ADHD,den andre har en beinsykdom og astma og han på 14 er letter psykisk utviklingshemmet med adferds problemer og er autist i tillegg med klumpfot,jobber 3 dager i uka i 50% stilling men fra og med den 18.juni får jeg 100% dette går under NAV så jeg får 3800 hver 14.dag og 8400 i bidrag og 5600 i barnetrygd…håper på hjelp fra noen trenger å låne 30.000 så vi kan få en fin ferie….er veldig fortvilt kan betale omså med hele barnetrygden til lånet er utbetalt

 106. jeg fikk problemer med et bil lån og noen andre lån ønsker refinansiere. jeg vet at gjelden er på 800 tusen, og det haster. for å komme meg tilbake sporet. håper positivt svar. jeg kan betale 3000 i mnd.

 107. jeg er dame på 46 år som ikke får sms lån, er enke og det gir låneproblemere at jeg er hjemmeværende, toaletten er lekk og jeg har mistet en plombe, trenger og låne 10000 kr over 1 år, så billigt som muligt, ps haster

 108. Er ufør og får ikke hjelp til å rydde opp i økonomien. Jeg fikk 50.000 i gjeld pga eks og ble stående alene med beløpet. Jeg prøver og prøver å rydde opp men nav har gjort det temmelig vanskelig disse årene. Ønsker låne 10-20.000 med den nedbetaling vi avtaler 😉 trenger betale gjeld regninger og gå til tannlege (er jo håpløst å få det dekket av nav)

 109. Eg trenger refinansiering av ca 550 000 5- 6 usikrede lån. Kan betale 12000 i måneden. Har fast jobb.

 110. Trenger desperat hjelp med ett lån, familie på 4 vi sitter på en gjeld på omtrent en mill, huset er nummeret før det ryker. trenger hjelp snarest

 111. Hei, jeg har ikke alltid hatt gode bakrunnskunnskaper om finans og økonomi før nå i det siste. Nå forstår jeg problemene det skaper for meg selv og ikke gjøre opp for seg. Studielånet mitt har blitt overført til ismo og jeg vil veldig gjerne låne for å få flyttet dette tilbake til lånekassen, da jeg virkelig trenger et lån for å betale noen uventede regninger. Totalt 40 000,-

 112. hei. har ca 300000 i gjeld eg ikke blir kvitt da eg ikke får ta opp nytt lån for å samle alle de små. har forholdsvis god inntekt sp dette er veldig irriterende

 113. Hei. Jeg slite med økonomien for tiden da jeg har dyre lån. Ingen banker vil hjelpe meg med dette. Trenger et lån på 200 000 for å få hjelp med dette.

 114. hei igjen jeg trenger raskt hjelp med 20000 norsker kroner helst i morgen, men mandag formiddag er flott, venter på positivt svar så raskt som mulig.

Legg igjen en kommentar