Lån uten sikkerhet: alt du trenger å vite

Det du bør vite om lån uten sikkerhet.

La oss første starte med å forklare denne lånetypen. Et lån der den som låner ikke har noen form for sikkerhet. Flere banker ikke vil godkjenne slik lån, pga at det er en større risiko for lånegiveren, når det ikke er noen sikkerhet for pengene, som er faste.
Men det er fortsatt en rekke banker som gjennomfører slik lån, hør med banken din, eller søk på internett.
Knyttet til disse lånene er at man vanligvis betaler en litt høyere avgift / rente enn lån der banken har sikkerhet i form av bil / bolig mm.

Men vi kan kort si at et usikret lån er et lån som har en litt høyere rente og behovet for en individuell kreditt til personen som ønsker å ta et slikt lån. Lånegiveren må kunne kontrollere at personen kan betale tilbake lånet beløpet innen en viss periode.
Har du en stabil økonomi, og ingen kreditt historie, så bør dette ikke være stort problem. De fleste bankene lar deg låne opptil 350.000 kroner uten sikkerhet. Og, i prinsippet, de lengste av disse lånene går over 12 år. Så i 12 år kan du ha lånet, for alt skal være tilbakebetalt.

Det som virkelig er positivt er hvor hurtig man får pengene man har søkt om. Man ha penger på kontoen din i løpet av noen få dager.

2 kommentarer om “Lån uten sikkerhet: alt du trenger å vite”

Legg igjen en kommentar