Mange mennesker har dårlig kreditt historie, nesten en halv million i henhold til Namsmannen. For de som har en eller flere betalingsanmerkninger, det er nesten umulig å få mer lån fra den tradisjonelle bolåneinstitutter, til tross for at betalingsanmerkninger kan være flere år gamle.

Større lån uten fast inntekt
Nå er det selskaper som gjør en mer noggrann økonomisk kontroll, de ser mer på den fremtidige evne til å betale enn den historiske. De ser på lånetakeren kan betale renter og gebyrer og baserer sin vurdering på det i stedet for en utbetaling standard, som kan ligge i tre år. Dette vil tillate dem å føle seg mer sikker på kundens evne til å betale, og dermed tilby flere lån. De kan også tilby lån til de som er på jakt etter et lån uten fast inntekt. Har søkeren, for eksempel en bolig, slik at den kan brukes som sikkerhet.

Mer om betalingsanmerkninger
Hvor lenge varer en betalingsanmerking?
En betalingsanmerkning kan være opp med 3 år for vanlige folk, for juridiske personer er det 5 år. Klagen er sett på som en indikasjon på at du har en dårlig økonomi. Den gang en klage er registrert også varierer avhengig av type gjeld det handler om.
I dag gjeld, men fremdeles Betalingsforsømmelse

En Betalingsforsømmelse fortsatt i kreditt-poster for 3 år, enten det gjeld senere avgjort. For disse er det til tross for det faktum at gjelden er vanskelig å få større lån. Selv om de kan søke om lån med sikkerhet, for eksempel et hus.
Håndhevelse & Betalingsforsømmelse

Lån med sikkerhet
Har du et hus som du kan bruke som sikkerhet når du er på utkikk etter større lån vil øke sjansene dine. Dette kan høres risikabelt for deg, ingen vil miste huset hans, men faktisk er det en god måte, på denne måten får du bedre betingelser fra bank og risiko av lånet er redusert.

Lån uten fast inntekt
Har du nettopp blitt arbeidsledig, eller jobbe som vikar? De fleste store banker vil deretter dessverre ikke låne ut til deg. Du kan deretter vende seg til en bank som gjør en mer noggrann etterforskning. De kan se om du kan være i stand til å ta opp et lån med sikkerhet.

Lån til det gjeld?
Det er også en mulighet for de med dyrere lån for å ta et lån av eksisterende boliger. Ved å ta litt mer i elva og med det overskytende penger til å betale for tidligere gjeld eller løse dyre lån.

Søk av våre brukere:

  • lån med betalingsanmerkning
  • lån med betalingsanmerkninger
  • kredittkort med betalingsanmerkning
  • låne penger med betalingsanmerkning
  • betalingsanmerkninger
  • lån uten sikkerhet med betalingsanmerkning