Låne Penger fra Folkia – Din Enkle Løsning for Mikrolån

Folkia er et selskap som tilbyr mikro-lån. Mikrolån preget av lånet er av et mindre beløp og at det skal betales tilbake raskt. Folkia tilbyr mikro-lån på 1 000, 2 000 og 3 000 kroner. Det er to måter å anvende et mikro-lån av Folkia. Enten du kan surfe på selskapets nettsted, eller du kan ringe Folkia. For å kunne søke om en mikro-lån av Folkia må du oppfylle visse grunnvilkår.

Du må være over 20 år og bodde i Norge de siste to årene. I tillegg har du ingen kreditt-historie. Når du sender inn en søknad om mikro-lån av Folkia så sjekke informasjon mot selskapet registrerer de ulike kreditt-byråer. Dersom du anser at tilgjengelige data om deg i kreditt-rapporter er feil, så kan du kontakte Folkia kundeservice. Er du ikke helt sikker på at du kan betale tilbake der mikro-lån av folks tid, slik at du aldri skal låne. Forsøk alltid å gjøre en realistisk vurdering av din private økonomi før du tar en mikro-lån av Folkia.

Det er mulig å søke om mikro-lån av Folkia hele døgnet. Når det gjelder betaling av mikrolånet, vil du ha penger på kontoen din i løpet av noen få timer hvis du søker før 13,00 på hverdager. Vil du søke om en mikro-lån etter 13,00 på fredag eller over helgen, vil du få pengene på kontoen din i løpet av mandag morgen. Det kan imidlertid være raskere å få sine lån betales, kommer an på hvilken bank du har på kontoen din.

Det kan være flere grunner til hvorfor likevel ikke får et mikro-lån av Folkia gitt, til tross for det faktum at du oppfyller disse vilkårene. Du kan bare ta en mikro-lån i en tid med Folkia og ville du ha betalt den tidligere lån på mindre enn fire dager siden, er det ennå ikke registrert. Videre kan det allerede være en ventende søknaden.

Tilbakebetalig av gjeld til Folkia er 30 dager. Har du lånt 1 000 kroner skal du betale 1 250 kroner til Folkia. For lån til 2 000 kroner, betaler du 2 300 kroner og lån på 3 000 kroner, slik at du betaler 3 375 kroner. Du bør alltid sjekke det nøyaktige beløpet på forfallsdato. Disse dataene er i fakturaen som sendes til deg. Hvis du ikke klarer å betale tilbake der mikro-lån av folks tid at saken vil bli sendt til gjeld samlingen.

Folkia tilbyr også såkalt folklån. Du kan låne opptil 25 000 kroner uten sikkerhet. Videre kan du velge mellom en, to eller tre års tilbakebetaling. For å være kvalifisert for en folklån av Folkia, må du være minst 20 år, har ingen kreditt historie, og har en årlig inntekt på minst 120 000 kroner. Etter dine opplysninger har blitt vurdert, og søknaden er godkjent, deretter en gjeld er opprettet på Folkias nettstedet. Denne gjelden skriver du ut og sender til Folkia. Når Folkia har mottatt dette brevet er det ikke den siste kontrollen, slik at alt er i orden. Det deretter sendt en utbetalningskort til deg.

Klikk her for å søke om lån fra folkia!

Legg igjen en kommentar