Lånesøknaden Slik Søker du Lån

Lånesøknaden.
I dag er det ikke vanskelig å søke om lån. Tidligere var det ansett som en lang prosess for å søke om lån, men i dag finnes det forskjellige måter å gå, og det har helt klart blitt enklere. I dag er mange mennesker som søker om lån via Internett. Det kan være enklere enn å gå til banken på flere måter. På den annen side, lagres tid, og har åpnet opp et større marked for selskaper som låne penger. Når du ikke trenger dyre kontorer holdes kostnadene nede.

Men med økt konkurranse mellom lånegivere, situasjonen for låntakere har blitt mer gunstig.
På banker og selskapenes nettsteder, det er vanligvis enkle og detaljerte instruksjoner om hvordan du skal gå om det for å søke om et lån. System har blitt opprettet som gjør det enklere for låntakere å se nøyaktig hvilke forhold det er aktuelt. Deretter vil det være, tross alt enklere å sammenligne ulike banker for å finne en som passer seg selv best.

Hva bør inkluderes i et lån varierer lite mellom ulike lånegivere, men er i stor grad de samme som gjelder for alle. Hva bør inkluderes er selvfølgelig den generelle opplysninger som adresse, fødselsdato, inntekt og hvilken form av arbeidsplasser og sysselsetting som du har. Det er også ofte behov for å skrive hva du har i inntekter og utgifter, og hvis du har andre lån og hvor mye du betaler i renter og gebyrer på dette. Hvis du vil legge igjen noe som sivile skal også være gjort, og hva det ville være. Det kan være penger eller aksjer, eller hvis det er en egenskap lån, kan det være et hus. Hvis du kommer til å ha noen som kan gi en garanti for deg bør også gjenspeiles. Kort sagt, det som må være inkludert i lånesøknaden er: 1) informasjon om lån, 2) informasjon om søkeren, 3) informasjon om co-søkeren, 4) inntekter og utgifter.

Det trenger ikke være vanskelig å fylle på riktig lånesøknader. Du må bare være forsiktig og ikke komme i en hast. Når du sender søknaden din er vanligvis kort varighet av behandling. Den nye Internett er spesielt godt at den behandler søknader raskt.

Når du har fylt inn din informasjon, sende ut søknaden, er dette tilfellet i praksis, hvis du søker via nett. Du kan sende inn søknader via nettet eller skrive den ut på papir og sende i posten. Når banken har mottatt din forespørsel, de vurderer det og ta en kreditt til alle co-søkere. Hvis forespørselen er gitt tilbud om en rente beregnes med svært betingelser som gjelder for deg. Hvis du aksepterer prisen som tilbys skriftlig er alt i orden. Når søknaden er signert og tilbakesender vil pengene bli satt inn på kontoen din i nær fremtid.

Hvis man er gift eller har en partner har en større sjanse man å få et lån med gode vilkår enn hvis du ser alene. Vær med dem på lånesøknader.

Dette gjelder å ikke ta lån av større beløp. I dag finnes det også det som kalles mikro-lån. Disse er små lån på opptil noen få tusen kroner for å gi rask og lett å bli kjent for hans regning. Disse lånene er også kjent som SMS-lån eller mobillån og de er alle ligner på hverandre. Programmer for disse lånene er svært enkel. Alt som trengs er en mobil eller en datamaskin. Hvis du tar et sms-lån, kan du sende ditt eget nummer, kontonummer og beløp av lån til selskapet du ønsker å låne fra. Hvis du fått stipend, er det bare å sende en bekreftelse og få en tekstmelding tilbake, så settes det inn penger på kontoen etter bare noen få timer. Mikrolån via Internett går du til på samme måte, du sender bare informasjon i stedet via selskapenes nettsteder.

14 kommentarer om “Lånesøknaden Slik Søker du Lån”

 1. Hei, anne her. Søker lån hos dere på 90000. Har hatt et studielån som har vært misligholdt som jeg nå vil betale ajour, slik at de overfører det til satens lånekasse. Har hatt avtale på dette i to år. Så har jeg to inkasso saker til. Disse er på til sammen 21.000 og statensinnkrevningssentral skal ha 66000 samt neste termin da som er på 5800. Jeg har de siste årene betalt ned all gjelden min. Jobbet hardt for dette. De økonomiske problemene skyldes et samboerforhold som var over for tre år siden. Nå har jeg brukt disse årene til å rette på dette. Og ser endelig lys i tunnelen. Om jeg får lånet er jeg gjeldfri, samt studielånet er et vanlig lån. Vil aldri mer ha en betalings anmerkning. Jeg har fått ny samboer. Jeg er fast ansatt med en inntekt på 490000. Jeg har også kausjonist. Alt kan dokumenteres, både gjeld som er betalt og gjeld som står igjen. Statens innkrevningsentral kan også bekrefte avtalen min og tilbudet om å gjøre dette om til et vanlig studielån. Vet at det sikkert ikke lønner seg å være ærlig, men liker dette best. Kansje ikke ordene betyr noe, når du har betalings anmerkninger….vet ikke jeg.

  Vennlig hilsen Anne

 2. Sliter økonomisk pga gjeld til kreditorer og har ikke nok utbetalt til nedbetalingen av gjelda mi. trenger sårt et lån for og komme på rett vei igjen. trenger rundt 25000 kr

 3. Hei jeg har problem med finansieringen jeg lurte på om jeg kunne låne 50.000Kroner så jeg kan betale og fikkse finansieringen slik at jeg kan få råd til og betale leiligheten og få ett bedre liv.

  MVH
  Jan

 4. heisann har inkasso grunnet idioti i tildligere alder,
  har fast jobb og ønsker og bli kvitt «alle» regninger og bare sitte igjen me 1 regning vær månde, ønsker og få et lån på ca 350.000 og kan betale ca 10.000 i månden.

 5. Hei.

  Sliter litt økonomisk , etter et livsbrudd. Kona gikk og jeg sitter igjen med skjegget i postkassen. Har en god lønnet fast jobb , men etter mye tull sitter jeg igjen med alle kreditter selv. Skulle gjerne ha kun et lån på ca.300.000 kroner. Har gode bonus ordninger på jobb også ( mellom 30.000 til 60.000 kr ) , men klarer ikke å betale litt her og litt der. Rentene er høye og som alle andre understrekker , skulle jeg gjerne hatt alt under ett…..

 6. Hei. Jeg trenger lån på 40 000 kroner, slik at jeg kan samle alle lånene mine på en plass, og heller betale ned alt på en plass.

 7. Hei, jeg ønsker og låne 150 000 til og betale kredittkort gjeld, samt annen gjeld, trenger dette sårt og har fast inntekt, arbeidsavklaring penger. mvh Lars

 8. Hei. Trenger et lån på ca 49000 for og få nedbetalt alt jeg har av inkassogjeld fra Bøter og lignendes som ikke har blitt betalt pga personlige greier for mange år tilbake men som har ordnet seg.
  Kan betale 1000-1500 kr i mnden.

  MVH Stefan.

 9. Hei
  Trenger ett lån på 300000 kr for å kvitte meg med studielån og inkasso saker.
  Har fast inntekt i mnd.Har ca 30000 i mnd etter skatt.
  Kan betale 10000 kr i mnd.
  Mvh Heidi

 10. Hei! Jeg trenger et lån på 40 000,- som jeg skal bruke på å samle all gjelden jeg har. Har oxo et par små reperasjoner på bilen som jeg må få gjort noe med. Venter på en feit sum penger snart, så det blir Fort tilbakebetalt. Håper på et positivt kjapt svar! :) Mvh Stian

 11. Hei lurte på å få låne 12000 kr kan bet 1000-1500 kr mnd,er ikke kredittverdig men gi meg sjansen så tar jeg vare på den,mvh pål

 12. hei. Jeg har vært ung og dom før og bruker MasterCard på 50000kr på grunne av jeg måtte flytte fra forelde min når jeg var 18 og jeg var lærling da. Jeg slitte med og betale det ned alt på en gang. jeg har nå fått meg barn og fast jobb og vil gjerne starte livet på nytt og kunne betale alt gjeld mitt. I tillegg så tenke jeg mye på fremtid for meg og barn mitt. jeg har lært av feilen min. Jeg har et stor ønsker å låne 50000kr fra dere. for og kunne starte livet på nytt og betale alt gjelde. heller fokusere på å betale dere isteden for, når jeg betaler dere ferdig så kunne jeg og barn min kjøpe oss hus isteden for og leie hele livet pgv. gammel gjeld. Jeg håper at dere kunne hjelpe oss på riktig vei igjen. jeg er ikke kredittverdig, får ikke låne penge hus banken. jeg synes det er bedre og samle alt gjelde i et. Derfor ønsker jeg meg et lån hus dere. Håper at dere gi oss en sjansen for livet.

 13. Hei!Jeg kjøpte meg en leilighet for 2 år siden,som jeg pusset opp,var veldig uheldig med de som gjorde jobben i stua og i gangen og har måttet gjøre det på nytt. Jeg har ikke klart å bli ferdig i gangen for jeg får ikke låne penger.Jeg har boliglån i Sparebank1 og de ville ikke hjelpe meg med å låne mer penger.Jeg har i tillegg til boliglånet 670000,- i forbruksgjeld og nå er det ingen som vil hjelpe meg.Vet ikke helt hva jeg skal gjøre,har ikke lyst å selge leiligheten før den er ferdig pusset opp.Jeg har hvert ufør siden 1992 og kommer ikke tilbake til jobb.De sier jeg har god sikkerhet i leiligheten,men jeg har for liten inntekt 311000,-.Jeg får ikke nedbetalt noe,da jeg betaler en mnd så må jeg ta det ut igjen neste mnd for å betale regninger.Jeg har ennå klart å unngått betalingsmerkinger,men vet ikke hvor lenge det går.Vet ikke lenger hva jeg skal gjøre.Jeg skulle ønske å låne penger så jeg kan betalte de dyre lånene og kreditt kortene jeg har,noen av dem har 22% rente.Er det noen som kan hjelpe meg.Hilsen Nina

Legg igjen en kommentar