Lag Deg Dine Egne Regler For Kjøp og Salg Av Aksjer

Aksjekurser kan utvikles på en måte som vi ikke har regnet med. I stedet for å bare passivt følger med på at verdien endres, kan vi lage våre egne regler for å foreta omplassering. En aksje som utvikler seg svært sterkt, kan bli din viktigste aksje i porteføljen din, og dermed svært viktig å beholde. Risikoen for at de fastsatte overordnede verdien har økt på grunn av én aksjeklasse. En regel kan være for eksempel å selge noen aksjer som en aksjeklasse utgjør ikke mer enn 20-25 prosent av total verdi.

I mange porteføljer vil aksjene falle kraftig i verdi og i de fleste tilfeller, vil de forbli på det jevne. Ved å lage regler (og følge dem), for eksempel selger en aksje, så snart den falt med 25 prosent i verdi, kan du minimere tapene. Den befridd opp pengene etter salget kan plasseres i en / noen andre aksjer som har bedre vilkår.
Hvis du selger – solgte ikke alle samtidig

Hvis du bygger din del kjøp på en langsiktig og bærekraftig strategi, er det sjelden du trenger å selge. En forutsetning er at du har investert i kvalitet selskaper med en kontinuerlig høy vekst. Når et selskap begynner å føle seg høyt verdsatt, er det ikke alltid rett til å selge hele holdingselskap. En passende begynnelse vil være å selge mellom en fjerdedel og halvparten av holdingselskap.

Legg igjen en kommentar