Lån med absurd høye renter

Det koster penger å alltid låne penger. Renter og gebyrer kan du aldri flykte fra, med mindre du begynner å plage livet av venner og familiemedlemmer.

Noen lån, men er betydelig dyrere enn andre lån. Det er, for eksempel. relativt billig å låne penger i banken, og noen av de långivere på nettet, mens mikro-kreditt-og SMS-lån kan koste absurd mye.

Her er en oversikt slik at du kan se hvor mye det faktisk koster deg å låne penger. Uansett hvor ille at økonomien er i, så du må holde deg fra disse lånene.
Mikrolån fra noen tilbydere på nettet kan komme på til 1000 med forfall på 30 dager. 0% Renter, gebyr kr 300, som representerer en APR av 2,334%!

SMS-lån fra Cash i 1970 til £ 1000 med forfall på 30 dager. 0% Renter, gebyr kr 300, som igjen tilsvarer en APR av 2,334%!

Det er, etter at alle kostnader som kan gjøre noen låner bleke, men det kunne bli verre. Her kommer den absolutt høyeste hastigheten jeg noensinne har sett på et lån:
SMS-lån fra SMS hurtiglån til 500 med forfall på 30 dager. 0% Renter, gebyr kr 175, som representerer en APR av 1.112.000% (ja, over en million prosent).

I tillegg til krevende absurd høye renter, så det koster en liten formue for å motta SMS-tekst meldinger fra sms lån eller bare ringe deres kundeservice.

Som jeg sa du skulle glemme dette lånet. Hvis du er på jakt etter et lån, bør du i stedet se på min liste over elektroniske lån.

Legg igjen en kommentar