Lån med restverdi Kalkulator

Lån med restverdi betales ikke helt ned til 0. De betales i stedet ned til et bestemt beløp. Med kalkulatoren på denne siden kan man gjøre beregninger av denne typen lån.

Et lån med restverdi består i hovedsak av to deler. Den ene delen er en vanlig nedbetalingsdel, der lånet nedbetales til restverdien. Den andre delen er selve restverdien, som er et avdragsfritt lån.

Lån med restverdi
Møller BilFinans AS tilbyr restverdi lån over 3 eller 5 år. Restverdi vil variere utfra beregnet kjørelengde og type bil (varebil/personbil). Et restverdi lån betales ned til en fastsatt restverdi. Restverdien forfaller i sin helhet i slutten av perioden. Lånet innfris etter 3 år eller det kan viderefinansieres over 2 år dersom dette er avtalt på forhånd.

Leasing er en form for leieavtale som kun tilbys bedriftskunder. Møller BilFinans AS står som eier av bilen, mens leietaker har full bruksrett til bilen i avtaleperioden. Minimumsperiode for leasing av personbiler er 36 måneder. Leietaker betaler en månedlig leie som beregnes forskuddsvis. Leasingleien dekker renter og avskrivning. Andre utgifter som bensin, forsikring, service, årsavgift m.m. dekkes av leietaker

Skulle en lav restverdi etter tre år virke forlokkende, kan du ikke regne med å få kjøpt bilen til den antatte restverdien. Lovverket setter nemlig forbud mot å gjøre forhåndsavtaler om gjenkjøp.

– Vi får regelmessig bokettersyn, hvor skattemyndighetene sjekker om det er gjort slike forhåndsavtaler, og må til enhver tid kunne godtgjøre at dette ikke skjer, forteller Sæther.

Her finner du litt nyttig informasjon og tekstlinker om det du behøver å vite om ABC Lån.

Bedriften ABC Lån er lokalisert i FREDRIKSTAD. Vil du vite mer om hva ABC Lån kan tilby, kan du ringe 69366910. Adressen til ABC Lån er Postboks 505 1612 FREDRIKSTAD.

Om Abc Lån:
Lån og forbrukslån søker du enkelt hos ABC Lån
ABC Lån er den enkle måten å søke lån enten det er til bil, båt, forbruk, oppussing, bolig, garasje. VALGET ER DITT! Med ABC finans kan du søke forbrukslån, norgeslån og kreditt til ditt behov. Enten det måtte være lån til bolig, lån til bil eller et forbrukslån. Søk lån hos ABC Lån.
Lån er en tillitssak, med 16års erfaring i markedet gir vi deg den beste service. ABC Lån er perfekt for deg som ønsker å ha penger i reserve.
Lån til personlig forbruk er en av våre spesialiteter. Søk boliglån og finansiering hos ABC lån.Vi er frittstående og sammarbeider med flere store aktører, dette sikrer deg de beste betingelser.

Her gjelder bilpris, rente, kontantandel, leasingperiode og restverdi. La oss ta et enkelt eksempen: Bilen koster 300000, har kontantandel på 50000 og restverdi på 150000 etter 3 år, og du avtaler 50000 km kjørelengde for perioden.

Du henter bilen, og betaler 50000. Du skal ha bilen i 3 år, og skal i denne tiden betale ned forskjellen mellom (bilpris-kontantandel) og restverdi, i vårt tilfelle 100000. I tillegg til at du betaler rente for den til enhver tid aktuelle gjeld (bilens verdi – kontantandel, som i vårt tilfelle endres fra 250000 til 150000 over 3 år), som regel amortisert til et fast månedsbeløp for perioden (endres ved renteeendringer), omtrent som en annuitetslån. I tillegg kommer gebyrer etc. Etter 3 år leverer du bilen tilbake, og får trekk for alle riper/skader bilen er påført i leasingperioden, som du må betale dyrt for. I tillegg må du betale ekstra for det du har kjørt over avtalt kjørelengde, ev. levere bilen tilbake før 3 år er gått dersom du når avtalt kjørelengde før 3 år. I leasingperioden er du ansvarlig for full kasko på bilen, og at alle servicer og nødvendige reparasjoner blir utført.

Fordeler ved billån i ELCON:

Ved finansiering i ELCON Finans er lånet sikret kun med pant i bilen, slik at du slipper å stille eventuell sikkerhet i bolig
Fleksibel nedbetaling
Inntil 2 måneders betalingfrihet
Drivstoffrabatter hos Shell og Statoil
opptil 10 års låneperiode

Firmabilpartner:
Finansiering
For våre avtale kunder kan vi tilby individuelle tilpassede løsninger innenfor finansiering av firmabiler. Det finnes flere løsningsforslag som kan tilpasses bedriften.
Lån og leasing
Leasing +, hvor flere tilleggstjenester inkorporeres i leien.
Lån med restverdi.
Lån + , hvor flere tilleggstjenester inkorporeres i renter og avdrag.
Biladministrasjon , hvor vi tilbyr en full administrasjon Tjenesten omfatter forsikring, drivstoff, service og andre faste utgifter.

Du legger inn først lånebeløpet, og til hvilket beløp det skal nedbetales. Kalkulatoren regner ut effektiv rente, sum renter og gebyr, samt hvilket terminbeløp du må betale. Det blir beregnet en nedbetalingsplan for inntil de 12 første terminene, og årssummene for samtlige år.
>>>> Gå hit for kalkulator for lån med restverdi <<<<< Bedriften får etablert en fleksibel kredittramme helt uten kostnader. Det gjør at bilanskaffelsene i bedriften går raskere og mer smidig. Søknad for hvert kjøretøy bli overflødig og bedriften sparer penger ved redusert etablerings- og tinglysingsgebyr. Fleksibel kredittramme: Leasing Restverdi Full nedbetaling Tre eller 5 år Lån Inntil 10 års nedbetaling Lån med restverdi

Legg igjen en kommentar