Lån penger uten jobb?

Trenger du å låne penger selv om du ikke har en jobb? Kan du låne penger uten jobb?

Det er vanskelig for arbeidstakere og selvstendig næringsdrivende uten fast kontrakt å låne penger fra banker. Tidligere var det et krav å at man måtte vise til en fast jobbinntekt. I dag har dette endret seg mer, og det er mer vanlig å ha inntekter uten å være fast ansatt og bankene har tatt til etterretning den sosiale utviklingen. De kan nå tilby lån til folk uten fast jobb, selv om det kan være tøft og vanskeligere enn hvis du har en fast jobb å vise til. Du trenger imidlertid en inntekt fra midlertidige arbeidsplasser og midlertidige stillinger hvis du ønsker å låne penger uten jobb.

Du kan også ta ut låne betalingsbeskyttelse for å øke sjansen for å få til å låne penger uten jobb hvis du er selvstendig næringsdrivende eller har en sporadisk inntekt. Du kan også ha en kausjonist for å øke sjansene for å låne penger uten jobb. Det viktigste er at du har en god økonomi med en fast inntekt uten betalingsmislighold og gjeld. Det er långivere som er fokusert på lån til folk. Da er det forskjellig avhengig av om du vil ha et boliglån, billån eller personlige lån. Det er vanligvis lettere å få lån eller inntekt fra såkalte mikro-låne firmaer som for eksempel plusslan.no, hvor du kan låne 10.000 – 30.000,-

Det er lettere å låne penger på nettet uten fast inntekt. Det er nisje banker som låner ut penger til folk uten jobb.

3 kommentarer om “Lån penger uten jobb?”

 1. Hei! Jeg har prøvd å søke på de fleste steder, men får bare avslag. trenger penger for å komme meg på rompen igjen og skal betale noen dumme kreditkort og regninger eller så får jeg ikke ha en fin sommer. Jeg har akkurat fått 100 prosent stilling og den utgjør 15 tusen betalt i mnd. jeg har også dekket av nav. Jeg sliter veldig nå for vil ikke ha anmerkninger og inkasso på meg, så kan du/dere være så snill å bidra litt. om dere kan gi meg en beløp jeg kan få i lån så jeg får betalt mine regninger.

  PS: Har heller ikke mobil 🙁 så hadde vært fin med svar på mail 🙂

  mvh Marius

 2. Hei.
  jeg r i krise…nylig har pusset opp leiligheten. og n det skjedde noe tull med regninger som ikke ble betalt,og nå r jeg i en vansklig situasjon der det blir tvang salg!!!
  men hvid jeg betaler ca.1,7 millioner til banken så går det bra.
  probmlet r at jeg r arbeidsledig og mannen min har bare en inntekt til sammen.
  r det mulig og få lån fra dere da blir tvangslutte

 3. HEI JEG HOLDER PÅ Å BLI LEI MEG, JEG HAR SØKT ALT AV STEDER MEN JEG FÅR IKKE LÅN, JEG TENER LÅN

Legg igjen en kommentar