Langsiktig Sparing Av Penger til Fremtiden Din

Det er godt med en buffer for utgifter som kommer senere. Det er kjent at å bruke penger på medisinsk og tannlegebesøk, eller til legen, reparasjoner og ellers vil, det eneste spørsmålet er når. Med en buffer, kan du også bo billigere. Du får plass til å kjøpe ting du trenger på salg, kan du råd til å kjøpe i kontanter i stedet for å leie eller kjøpe på kreditt.
Hvor mye du trenger i buffer, avhenger av hvor du bor og lever. De som bor i huset trenger mer enn det som bor i leiligheten.

Buffer Penger bør være lett tilgjengelig, for eksempel stå på en sparekonto i banken. Ved siden av buffer sparekonto, kan du vurdere å målrette paramilitære. Målet kan være en sykkel, en reise, en sofa, en bil eller betaling på grunn av et hus. Eller du kan lagre uten å ha en direkte målet i sikte. Målretting Kompiser du på lengre sikt, bør du kanskje vurdere å sette penger i aksjer eller i egenkapital. Historisk aksjer på stedet som ga best avkastning. Men investorene innebærer noen risiko, og du bør ideelt sett ikke være i posisjon til å selge når aksjekurs er lav. Obligasjoner med kort eller lang varighet kan også være alternativer for langsiktig sparing.

Pensjonering inntekt eller ikke?
Begynn å spare penger til pensjonisttilværelsen med en lønnsinntekt når du er ung. Deretter blir det penger nok til så mye mer. Bolig, møbler, pute for uforutsette utgifter. Når barn vil vokse utgifter, mange ønsker å kjøpe hus og trenger å spare for en ned betalingsdatoen. Noen mennesker begynner likevel pensjonisttilværelsen inntekt allerede små og det er ikke galt. Fordelen er at du kun trenger å spare noen få hundre i måneden til din fremtidige pensjon vil øke drastisk, vil du lagre det i så mange år. På den annen side er det ikke for sent å begynne pensjonisttilværelsen inntekt senere, i midten alder. Det er kanskje først nå, så du har råd til å sette bort pengene. Pensjonering besparelser er tross alt et begrenset besparelser og du kan ikke røre penger selv om du mister jobben eller blir syk.

Velg riktig kreditt
Å låne den totale prisen for alltid. Men prisen varierer avhengig av kreditten.
For klær, møbler, sportsutstyr og andre små kjøp, en belastning, vanligvis i form av et kredittkort, være det beste alternativet. Men kontoen kreditter er forskjellige, noen er relativt billig, mens andre er svært kostbart.
En lønns-kreditt er relativt billige. Bank knytter den til lønns-og den utløses når du betaler med kort eller tar ut penger i kontanter maskin til tross for at lønningene er fullført. Når du får lønnen du betaler kreditten automatisk.
En lønns kreditten vil koste et par, tre hundre kroner på årlig avgift uavhengig av om du bruker kredittkort eller ikke.
Få tak i et kredittkort, er det smart å velge en som gjelder i alle butikkene. Deretter betaler du noen post-, år og avgifter for en konto. Bankene er som regel rimelig måneder for denne type kreditt. For de absolutt dyreste kreditt tilhører for øyeblikket for eksempel forskjellige e-postkontoer.

Renten er ikke gratis
Kjøper du en TV, datamaskin eller hvite varer du kan bli tilbudt en såkalt rentefri betalingsutsettelse, noe som kan være et godt alternativ spesielt når det er litt større beløp. En rentefri kreditt er ikke gratis fordi du betaler et oppslag avgift og en avgift hver måned. Du må også være betenkt over at den månedlige innbetalingen når kreditor i tid ellers rentefri betalingsutsettelse vil automatisk skifte over til et vanlig kredittkort-konto med en høy rente eller du betaler en høy bot.
Det billigste lån uten sikkerhet er normalt såkalte medlems lån som medlemmer av unionen eksempel kan komme i Nordea og i banken. Disse lånene har ingen spesielle avgifter, ingen avgifter og relativt lav månedlig pris. Lignende lån kan også være tilgjengelige ved andre banker, men forholdene er ofte ikke like forhåndsbestemte. Det kan være verdt å ringe rundt til et par banker og spørre!
Det billigste banklån krever en garanti i form av en villa eller leietaker. Aksjer og fond kan også boliglån. Hvor høy renten er, du forhandle med banken på.

Regningene må betales i tide, det vil si den dato som er spesifisert på innbetalningskortet. Merk at det kan ta noen dager før pengene kommer frem til mottakerens.

Hvis du ikke betaler leien i tide, kan du bli. Kan du problemer med å betale regninger, ikke nøl med å kontakte den personen du mottatt faktura, kan du plukke opp en betalingsplan.
Hvis du har et lån som du ikke kan betale, kan du kontakte banken din eller kreditt institusjon for hjelp. Hvis du trenger råd og hjelp i forbindelse med økonomi og gjeld situasjonen kontakte banken din før råd.

Legg igjen en kommentar