Ludo Mobil Mobilabonnement – Nytt Mobilselskap Med Lave Priser!

Ludo Mobil mobilabonnement er akkurat for tiden Norges mest omtalte mobilselskap, og med god grunn. Grunnen til dette er enkel og det er på grunn av deres prismodeller og meget gunstige tjenester kommer dette til å bli en salgssuksess!

Dette er et helt nytt selskap, men mannen bak (Idar Vollvik) er kjent for de fleste. Ludo Mobil har fått god mediedekning og har en stor satsning på internett.

Ludo mobil har helt klart et mål om å bli folkets mobiloperatør, og vil basere seg på å kunne levere mobile tjenester til meget gunstige priser.

Ludo mobilabonnement har allerede nå markert seg sterkt ved å presse prisene ned til et rekordlavt nivå, og dette virker det som at de har tenkt å fortsette med.

Ludo Mobil mobilselskap tilbyr deres kunder et spennende utvalg av mobilabonnement der alle har mulighet til å finne det abonnementet som passer best for akkurat deg ut i fra ditt personlige forbruk.

Dette er noen av grunn prinsippene til Ludo Mobil:
Enkelt: Ludo mobil skal fortsatt tilby enkle løsninger for deg som kunde.

Smart: Ludo mobil arbeider kontinuerlig for at du skal få ta del i våre smarte løsninger.

Billig: Ludo mobil er svært fornøyd med det faktum at kundene allerede nå kan bekrefte at vi tilbyr svært rimelige mobilabonnement til både privatpersoner og bedrifter.

Ludo mobil vil være nyskapende på produkter og tjenester som forenkler folks hverdag og gir lavere priser på kommunikasjon.

Ludo mobil skal hele tiden være fargerik, leken og åpen for gode innspill som vil oppstå i kommunikasjon med folket. Det er kundene som bestemmer retningen for hva vi skal tilby.

Ludo mobil har hovedkontor i Bergen, avdelingskontor i Oslo, Trondheim og Osen.

Ludo mobil benytter Telenor sitt nett.

Selskapets ledelse har lang erfaring fra telebransjen.

Ludo Mobil spanderer 185 kr. hver måned. Ludomobil har kjempesuksess med de nye abonnementene.

Søk Mobilabonnement hos Ludo her:

4 kommentarer om “Ludo Mobil Mobilabonnement – Nytt Mobilselskap Med Lave Priser!”

 1. Ludo kommer til å kapre mange flere kunder etterhvert ja. De nærmer seg allerede 32.000 kunder som de behøver for å gå i null.

 2. Meget bra.jeg er kunde og sparer faktisk penger i forhold til det jeg betalte i tele2. Ludo er nok en seriøs utfordrer til alle de små selskapene. lik det eller ikke. dette selskapet er faktisk utrolig billig.

 3. Jeg il gjerne søke om mobilabonement , men finner ikke ut hvor jeg gjør dette.
  Jeg har et telf nummer som talkmore prøver å stjele i fra meg. Dette har jeg hatt i mange år og må få lov til å beholde , 41004937 jeg har sakt opp mitt abonement hos talkmore da de ikke kunne utsette betalingen i ca 14 dager ,jeg tror det dreier seg om ca 400 kr for mottak av to meldinger og sendt en melding fra utlandet.
  Kode brikken min til banken gikk tom for strøm og jeg hadde ingen mulighet til å betale før jeg returnerte til Norge , men det hjalp lite hos talkmore, derfor har jeg sakt opp abonementet.
  Jeg returnerer Norge 2 August
  Hilsen Tom K.

 4. hei, åssen forskjellige typer mobil abo har dere tilgjengelig ? 🙂

  Mvh Ken Andrè

Legg igjen en kommentar