MasterCard Kredittkort Sitt Gjennombrudd i Danmark

MasterCard Europa har oppnådd en vekst på 130 prosent. i dansk Super Markets, aksept av internasjonal betaling. Det viser helt nye tall publisert av PBS. Og det er nettopp nå, når uavhengige studier viser at nesten halvparten (48 prosent.) Danmark kart over alle brukerne i hovedsak vil være i stand til å betale med internasjonale kredittkort når de handler i dansk supermarkeder

Den sterke veksten i bruk av MasterCard er drevet av det faktum at tre av Danmarks fire største supermarked kjedene har begynt å motta internasjonal betaling. Både Coop og SuperBest nå aksepterer MasterCard i alle sine butikker. Spar-kjeden har allerede akseptert MasterCard ® i en rekke butikker, og flere andre store kjedene vil følge etter.

Ifølge en undersøkelse, nylig gjennomført i Nord-Europas største kjøpesenter, kjøpesenteret, i København, ønsker mer enn halvparten av alle kortholdere i Danmark flere muligheter til å betale med internasjonale kredittkort. I tillegg har studien viser at 41 prosent. av den danske kortholdere å velge butikker i at de kan betale med internasjonale kredittkort .. Denne andelen er enda høyere blant shopping center utenlandske kunder.

«Vi er glad for at vi nå har kommet til denne høye graden av aksept av våre kort i Danmark. Det er en milepæl, som betyr at MasterCard kort brukere nå mye mer enn tidligere er i stand til å nyte fart, komfort og sikkerhet som er forbundet med bruk av internasjonale betalingskort for daglig kjøp – og mens du reiser i utlandet. Med den fleksible MasterCard, som begge kan brukes for debitering og kredittkortkjøp, blir det mye mulig for oss å effektivt møte våre kunders behov, sier Carlos Rodriguez, som er daglig leder og Head of Sales, Developed Markets, i MasterCard .

Mer enn en tredjedel av de danske butikkene allerede aksepterer internasjonale kredittkort som MasterCard. For PBS er målet at to av tre butikker for å være på vår side. Den nye loven om kredittkort, som i fjor resulterte i en forvitring av avgifter på internasjonale betalingskort, har ført til at mange flere butikker nå aksepterer MasterCard. I dag er det mer enn 38.000 utsalgssteder i Danmark som aksepterer betaling med internasjonale betalingskort.

«Det er gledelig å se denne voksende aksept for kredittkort på markedet. Mer enn to millioner danskene nå har et internasjonalt debetkort. Og denne utviklingen har en mye større fleksibilitet til kunder hjemme, og et høyere nivå av service til turister. Studier viser også at nesten 60 prosent. av turister som besøker Danmark, ønsker å bruke et internasjonalt kredittkort i danske supermarkeder. Og de har en følgende nå markert bedre muligheter, sier Jens Damgaard, leder av kort salget i PBS A / S.

I løpet av sommeren, har det vært gjennomført en kampanje for å informere forbrukerne om det mye bedre og utvidede muligheter til å søke et MasterCard-betalinger i supermarkeder, butikkene og restaurantene i mindre.

I hele Europa er det nå 7,7 millioner betaling steder som aksepterer MasterCard, mens Maestro ® kortet i dag kan brukes til betaling av 6,5 millioner selgere i Europa.

Legg igjen en kommentar