MC – Motorsykkel forsikring store fordeler til liten pris!

Suzuki MC Forsikring blir tilbudt i samarbeid med IF. Hvis dette er Skandinavias ledende forsikringsselskapet. Nettopp fordi denne forsikringen er spesielt formulert for å Suzuki MC, er det mulig å tilby en rekke viktige fordeler til en svært konkurransedyktig pris – avhengig av hvor du bor i og Suzuki MC, du kjører rundt på.

Fordelene i korte trekk:
• For tyveri, er det bare 10% garanti for personskade.
• En avgift er bare en egenandel, selv om skaden både gyldig ansvar og skrog.
• Fast Premium-ordningen – dvs. ingen pris øker med personskade.
• Gratis co-alternativet på opp til 5000 kroner
• Ytterligere forbedringer kan assurandøren mot beskjedne kvote.

Flere forsikringsselskaper rabatt =
Ditt Suzuki MC Forsikring tilbyr også en rekke andre fordeler som ikke har noe med MC å gjøre. For eksempel kan du nyte en attraktiv rabatt ordninger på annen privat forsikring i If. Har du flere av dine forsikringer med IF, får du 20 % rabatt på nesten alle av din forsikring. I tillegg følger en rekke andre fordeler som gjør livet litt enklere.

Suzuki MC skader – og serviceteam
Med for eksempel Suzuki MC Forsikring er det bare å ringe. Her vil du få hjelp uansett skader situasjon. Du kan også varsle skade enkelt og raskt å få elektronisk kravskjema.

En kommentar om “MC – Motorsykkel forsikring store fordeler til liten pris!”

  1. Har kjørt en honda 1100xx siden 1997 og kun hatt ett uforskyldt uhell.Har nå kjøpt en 2000 model Hayabusa.Gjensidige forlanger nå 12000 i forsikring.Er en voksen ansvarlig mc kjører,så nå føler jeg meg riktig utnyttet av Gjensidige.Finnes det noen selskaper som ikke er like vanvittige i sine priser som Gjensidige?

Legg igjen en kommentar