MClån – Låne penger til MC og motorsykkel

Lån til motorsykkel

Bruk av MC-lån har som hensikt å gi deg muligheten til å låne penger til ny eller brukt MC. Vanligvis er det mulig å låne opptil 80% av motorsykkelens verdi. Den motorsykkel som skal kjøpes, brukes gjerne som sikkerhet for de fleste MC lån. Derfor kan den ikke være for gammel. Ofte er grensen på ni år. Det er også viktig at motorsykkelen du planlegger å kjøpe er registrert i Norge hvis du har tenkt å låne penger til å kjøpe den.
Sjekk mulighetene for mc-bare lån

Før du kjøper MC, kan det være nyttig å sjekke om din MC-forhandlere har en avtale med kreditt institusjoner som spesialiserer seg på MC-lån. Derimot kan du høre med banken din om de har noen informasjon om MC-forhandlere som kan tilby sine MC-lån. Før du søker om et lån til ville være motorsykkel, er det lurt å sjekke hvilke regler banken har. Ikke sjelden gitt lån bare hvis motorsykkel kjøpt i butikker og ikke av en privatperson.

MC-lån uten sikkerhet

Det er en rekke MC-lån i markedet. Det er viktig å sammenligne det kredittinstitusjonene tilbyr nøye. Sammenlign renter og mulig avgifter. Banken bidrar også til å foreta en hensiktsmessig tilbakebetalingsplan.
Søknad om MC-lån

Man kan søke om lån mellom mc-40 000-350 000 kr. Minste alder for MC-lån har en tendens til å være på 18 år, men noen ganger selv i 20 år. I tillegg vil en årlig inntekt være nødvendig og fravær av betalingsanmerkninger. For lån av høyere beløp vil ofte to søkere for lån vil gå gjennom. Når du fyller ut lånesøknader for MC-lån, det er bra å ha inntekter, personinformasjon og kontonummer, og så mye data på motorsykkelen som mulig lett tilgjengelig.

Kredittgrenseninstitusjoner som tilbyr denne typen lån er vanligvis også gi lån til båt, caravan, motor hjemme, og bil i tillegg til MC-lån. Vi anbefaler Realfinans

Legg igjen en kommentar