Miljøvennlige PC Skjermer sparer mer strøm og deg for penger

NEC lanserer nå en ny miljøvennlig serie pc skjermer – NEC MultiSync ® EA. Serien er utviklet med bestemte egenskaper som må motivere brukeren til å beskytte miljøet og energi. NEC er den første til markedet med skjermer for å ha en såkalt «karbonfotavtrykk» tiltaket, som gir synlighet til hvor mye CO2 du kvitte seg av programmet. Bruke måleren kan gjøre konkrete endringer i sin bruk av skjermen, og dermed spare både penger og CO2.

Miljøvennlig
NEC MultiSync ® EA-serien (Enterprise Avansert) sparer omkostninger og miljøbelastningen ved å oppmuntre brukerne til å redusere energiforbruket. Ved å aktivere økonomiske funksjon på skjermen reduseres strømforbruket med minst 20 prosent. Dette ville kutte 50 gram CO2 per kilometer bruker daglig. Ved å bruke standby-skjerm mindre enn 1 watt, som er svært lite for en datamaskin, og jeg har PC-energifunksjon i stedet for skjermspareren, kan du lagre opp til 40 gram CO2 per time. Kan brukeren, ved hjelp av «karbon-fotavtrykk» meter på skjermen raskt se hvordan de ulike innstillingene reduserer skjermen miljøbelastning. Meter funksjonen er basert på internasjonale studier for beregning av CO2-utslippene. (Www.carbonfootprint.com). NEC har også jobbet for å gjøre EA serien mer miljøvennlig ved hjelp av miljøvennlig teknologi og materialer.

– Vår EA-serien er revolusjonerende i sin tilnærming til skjermteknologier, og vi er stolte over å kunne tilby den til miljøbevisst selskap i det danske markedet. For NEC er miljø en viktig faktor, og med denne serien, kan vi presentere skjermer som gjennom enkle verktøy som oppfordrer miljøbevisst handling. På samme tid får du en skjerm som har en svært god ergonomi og stilrent design, sier Michael Toftegaard som er land som leder for NEC i Danmark.

Skjermene har også blitt anerkjent av standardisere etat EPEAT, som tildeles den viser gull og sølv sertifisering på grunn av miljømessige hensyn betydde glød. For å oppnå denne sertifiseringen må være 23 obligatoriske og 21 valgfrie kriterier er oppfylt. For mer info om www.epeat.net

EA-serien kommer i fire forskjellige skjermstørrelser, 19, 22, 24 og 26 tommer. Alle skjermene bortsett fra den modellen er 19 tommer i widescreen. 19-tommers versjon tilbyr en 5:4 skjermformat, fordi mange selskaper fortsetter å kreve at størrelsen.

Alle modellene har en garanti på 3 år – inkludert henting og levering hos kunden.

Legg igjen en kommentar