Nokia N96 Er Den Nye Store Mobiltelefonen

Nokia lanserte i dag Nokia N96, en multimedia maskin som faktisk er optimalisert for video og TV. Nokia N96 har en stor 2,8 tommers skjerm, 16 gigabyte internminne og støtte for høykvalitets video i en rekke formater, og har en dual-slide design. Nokia N96 representerer en helt ny og spennende kapittel i mobile medier. Nokia N96 er ventet i handelen i løpet av 3dje kvartal for en forventet utsalgspris på cirka NOK 550 uten moms og eventuelle subsidier.

«I 2007 er Nokia N95 et ikon for Internett-konvergens og mobilitet. Med mer enn 7 millioner enheter solgt til dato, Nokia N95 har forandret måten folk bruker sine mobiltelefoner. Nokia N96, som vi introduserte i dag bygger videre på suksessen fra Nokia N95 men utvider opplevelsen enda mer, sa Christophe Joyau, ansvarlig for tjenester, Nokia. «Bruk av Internett er video og TV blir stadig mer vanlig i menneskers liv. Med stor, skarp skjerm og en rekke muligheter for tilkobling med høy hastighet og optimalisert Nokia Video Center vil bli den nye Nokia N96 et personlig vinduet til underholdning. «

Den er enkel og rask tilgang til Internett-videoer. Nokia N96 støtter de fleste vanlige videoformater for eksempel. MPEG-4, Windows Media Video og Flash Video, som gjør det lett å se dine favorittvideoer. Med høyhastighets USB 2.0-tilkobling og WLAN-og HSDPA-støtte, er det enda raskere å åpne og laste ned videoer. I utvalgte markeder, den integrerte DVB-H-mottakeren vise live TV-program guide som automatisk oppdateres. Den sterke minne som kan lagre opptil 40 timer med video-innhold. Lagringskapasitet på Nokia N96 kan utvides med et ekstra microSD-kort, for eksempel. Den nye Nokia 8GB microSDHC Card MU-43 som øker Nokia N96s minne for totalt 24 GB. Nokia N96 er også utstyrt med en nål på baksiden, som gjør det mulig å se filmer uten å holde terminalen for hånd.

Nokia Video Center er et sted hvor folk kan utforske og få tilgang til et bredt spekter av mobilt innhold, alt fra filmtrailere og comedies på nyheter fra verdens ledende produsenter av innhold vil. YouTube, Reuters, og Sony Pictures. Tilbudet om internett-video blir kontinuerlig utvidet med flere regioner og land-spesifikke innhold.

Nokia N96 har media tastene, 3,5 mm. hodetelefoner og innebygde 3D stereohøyttalere, som bidrar til å sikre opphyet, musikalsk opplevelse. Nokia Maps-programmet tilbyr detaljerte kart og satellittbilder med City og har utvidede funksjoner, for eksempel. City Guides, sving-for-sving fotgjenger modus og stemme bilnavigation.

Nokia N96 har et kamera med 5 megapiksler og Carl Zeiss optikk, blits og video lett, og gir mulighet for DVD-liknende kvalitet video på 30 bilder per sekund. Med den integrerte A-GPS, kan brukerne også ‘Geotag' sine bilder med informasjon om hvor bildet er tatt, og dele dem på deres online-samfunn.

Nokia N96 støtter naturligvis Ovi-familien av Nokias internett-tjenester, som omfatter kart, musikk, deling av media innhold og mer.

Legg igjen en kommentar