Obligasjonslån og lån av penger til bolig og eiendom

Et SDO lån, kan også kalles en type obligasjons lån, som på mange måter er forskjellig fra et vanlig obligasjon. Skal du låne penger til bolig, kan det være verdt å ta det som en alternativ form for finansiering. Les mer om fordeler og ulemper ved SDO låne her.

SDO er spesielt stort for obligasjoner, og dermed anses å være en meget sikker investering for investorer. SD obligasjoner tilfredsstillende, for å sørge for at de fortjener navnet, slik at en rekke krav, slik det kreves i EUs kapitaldekning direktivet. I motsetning til tradisjonelle boliglån som tilbys SDO lån av både penger – som boliglån institusjon.

Den største forskjellen fra den vanlige boliglån er at renten på lån SDO lagt ut fra en individuell kredittvurdering – som er den samme framgangsmåten som et vanlig banklån. I motsetning til boliglån på, som stort sett følger markedet avhenger av interesse du vil betale i den samlede økonomiske situasjon, kreditthistorie, osv. I hovedsak er det mulig å si at jo større risiko banken har for å ikke få sine penger tilbake, Jo høyere renten fast. Derimot er det dermed en åpenbar fordel for låntakere med en sunn økonomi, at denne muligheten finnes, selvfølgelig, det fungerer den andre veien. I tillegg er dette rentesettingen kan også brukes til debatt. Den åpenbare ulempe i denne situasjonen, er at du som låntaker ikke har evne til å se gjennom resultatene. Du vet ikke hvor mye du faktisk betaler i rente, og hvor mye du betaler for pengene – eller boliglån institusjon.

En god side om lån som kan abefales i dette innlegget er lån uten sikkerhet.

På samme måte som ordinære boliglån, får du en relativt lav rente, fordi banken som sikkerhet for lån, ta opp boliglån på hjemme. Men når du med låneprosessen mai låne opptil 80% av din boligs kommersielt med en modenhet av 30 år, ved hjelp av SDO låne 70% (per 1. juli 2009 hevet de eierandel til 75%). Til gjengjeld SDO lån tilbyr ubegrenset varighet og ubegrenset frihet avdrag. Det er lavere lånte aksjer, noe som gjør det mulig å fjerne restriksjoner på modenhet og amortisering frihet. Du kan fortsatt velge å ta 80% LTV, men så kommer de tradisjonelle begrepene igjen i styrke med et begrenset tidsrom av ikke mer enn 30 år og gyldighetsperiode på inntil 10 år.

Nøkkelen for SDO lån er dermed større fleksibilitet som følger med lån. Til en langt større grad bestemme lån for å dekke dine individuelle behov. Interessen for SDO lån har vist seg å være mye lavere enn forventet fordi endringene ble vedtatt. Dette kan skyldes fleksibiliteten, som gjør lånet ukalkulerbart. Det er rett og slett for mange alternativer å vurdere for hver enkelt låntaker. Det er så mange fordeler med SDO lånene, men det kan være en god idé å få en økonomisk rådgiver for å vurdere om disse fordelene vil gjøre det best for din økonomi, eller om du bør vurdere et annet alternativ. Du kan lese mer om lån og Boligfinansiering her på nettstedet.

Legg igjen en kommentar