Olympus 1060 kamera er stilig med en skarp intelligens og 7x optisk zoom

Bak den lille, stilige ytre skjuler muligheter som du ikke engang tør drømme om. Kameraet er så smart at det selv kan finne ut hva du fotograferer – du kan velge om du vil tenke for seg selv eller bare trykk på knappen og la kameraet tenker på deg.

Med lanseringen av Olympus ? 1060 legger til enda en modell til sin populærere «MJU»-serien, som har blitt et av de mest solgte serierekke på markedet. Nå er bare i et mindre og mer intelligent versjon.

Ser på den lille, stilige metalkamerahus hele 10 megapiksler, som kan spille inn bildene opp til plakatstørrelse, er ikke trodde, er det mulig at det kan også bære hele 7x optisk zoom. Dette representerer en liten vinkel på 37 mm * og opp til en sterk telekommunikasjon i hele 260 mm * – det hadde bare et år siden, har ikke vært mulig. Med utholdenhet og innovasjon og høyteknologisk presisjon har vært vellykket i å lage nye typer linse elementer som gjør det mulig å produsere ultra-kompakt zoom i ekstremt høy kvalitet samt å opprettholde de absolutt beste bildekvalitet og farge. Den sikrer perfekte bilder – bilder av øyeblikk som ikke kan bli tatt på.

Til tross for den kompakte designen er Olympus ? 1060 fullpakket med avansert teknologi som enkelt kan gi deg gode bilder hver gang. Her er det tenkt på alle detaljer. Lyst til å ta bilder av mennesker, utføre «ansikts anerkjennelse teknologi» som lys og skarpheten ligger der folks ansikter – og med så mange som 16 ansikter i samme motiv. Koble til med sur mine, du bare ønsker fornøyd smil at kameraet kan stilles inn slik at det bare tar bilder av folk som smiler.

Den «intelligente auto-alternativet» vil sikre at du enkelt det beste alternativet for en gitt situasjon, med andre ord sette kameraet seg som en fotograf som ville ha gjort i situasjonen.

Ta et portrett, kameraet kan selv finne ut at det nå bli en prioritert naturlige hudtoner og disig bakgrunnen. I liggende fotografering stille inn kameraet på den andre siden automatisk for å gi kraftige farger og stor dybde på feltet. Når ting i bevegelse, barn spiller, kjører hund – alt dette viser hvilket kamera og forbereder seg til sporten skyting. Er du nær et emne du ikke selv lenger å stille den makro: Kameraet har lest situasjonen og angi regler.

I tillegg til å ta opp stillbilder gir Olympus ? 1060 også i stand til å ta opp små videoer med lyd ved 30 rammer per sekund. andre, som du kan sende til venner og familie via e-post eller laste opp og dele med andre på YouTube.

Hvis du har spørsmål om hva de skal gjøre, som er bygget for bruk og lede Olympus ? 1060, som enkelt kan veilede deg i ord og bilder.

Alt du må tenke på er å ta et emne på 7,6 cm store Hyper Cristal-LCD-skjermen og trykker på-ur – resten, ja, det gjør Olympus ? 1060, hvis du vil. Hvis du riste hånden eller har et fag så mye fart på fremveksten av bevegelse Fuzz sikre dobbel bildestabilisator, er det ikke sett i det ferdige bildet.

Den store Lcd-skjermen gir deg mulighet til å dele opptakene dine med andre og gi deg en god mulighet til å posteprosessen bildene i kameraet. I solskinn og i dårlige lysforhold sikrer Bright Capture teknologi, og skjermen blir hele 4 ganger sterkere enn en vanlig LCD skjerm.

Ønsker du et kamera helt i metall, som signaler stil, med ekstra zoom evne til å skyte i hvilken som helst lysforhold, et kamera som er enkelt å operere med mange muligheter til å samtidig gi rike farger og skarpe bilder takket være den nye truepicturebo III image prosessor , Som raskt skjønner, når du trykker på lukkerhastighet, slik at du ikke mister situasjon. Da kan vi anbefale Olympus ? 1060 som det trygge valget av en Multi-Purpose kameraet til å håndtere enhver tenkelig bilde av oppgaver og gjør det med stil, hissig etterretning og samtidig er bare å putte i lommen.

Olympus ? 1060 leveres i sølv, svart og cyan.

Legg igjen en kommentar