Kontakt oss

På finanslaan.com kan du få tilgang på mye informasjon, tips og råd om lån, renter, sparing, aksjer og mye mere.

Vår nettside er laget med tanke på å guide norske fobrukere til å gjøre gode valg innen finans. Vi håper samtidig du har nytte av vår kunnskap her på finanslaan.com

kontakt oss

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss kan du gjerne gjøre det her.

2 kommentarer om “Kontakt oss”

  1. hei jeg lurte på om å få hjelp til lån til å betale rest skatt og 4 saker som har gått til innkasso. jeg har gjeldsernering og har rest på ca 10000 kr som har kommet senere. håper dere kan hjelpe jeg har 50% uføre og er for tiden 100% sykemeldt og vill gjerne bli ferdig med resten så jeg kan få det bedre. ingen problem med å betale tilbake kan betale 2000 pr mnd bare jeg kunne ha fått hjelp med dette haster.

  2. Hei.
    Jeg har ubetalte regninger på 7000.- kroner som jeg ikke har sjangs akkurat nå til og betale tilbake. De blir bare sendt til inkasso selvom jeg har spurt om utsettelse. Jeg får heller ingen lån av lånekassen på grunn av dette, og derfor sitter jeg midt oppi det. Er det mulig og låne av dere?

Legg igjen en kommentar