Om personlig økonomi, lån og penger

Dette er en artikkel om personlig økonomi, lån og penger for alle som kunne trenge noen økonomiske tips og råd. Vi starter med å stille noen spørsmål:

Kan du administrere din personlige økonomi?

Mange nordmenn har i dag ikke så mye god kunnskap innen det å administrere sin personlige økonomi. Et raskt råd for å gjøre noe med dette er å begynne å lese aviser (eller nettaviser) om ting som reallønn, inflasjon, farene ved forbrukslån og at bankene kan være noen gribber når det kommer til gebyr…

Hvis du vil være sikker på at ingen andre kan styre din økonomi, er kunnskap et av verktøyene som kan hjelpe deg. Vi vil gi deg kunnskap og råd om personlig økonomi. Kunnskap om lån av penger er bare noe av mange ting som kan hjelpe deg å gjøre noen av livets vanskelige avgjørelser når det kommer til penger.

Skal du låne penger?

Hva bør du være oppmerksom på når du tar et lån? Hvordan kan det best betale for å lånepenger og hvilken type lån er best? Hva koster det å få et lån? Hva er renten? Kan jeg tilbakebetale lånet mitt tidlig? Er forbrukslån den beste løsning eller bør jeg skaffe meg et annet lån i banken min?

Lån penger – det er enkelt, men ikke alltid en god idé.

Bør du spare penger?

Besparelser – det må være i banken? I obligasjoner? Eller i aksjer? Hva med gull og råvarer? Hvor kan jeg finne råd om sparing og hva bør jeg vurdere? Hvorfor er jeg med på å bremse veksten i samfunnet når jeg sparer opp penger?

Sparing… det er ikke like lett, men det kan være en god idé!

Er du klar til å sjonglere med pengene dine?

Hvordan ser din økonomi ut inn i fremtiden med dagens kostnader?

Vi kan gi deg mange gode svar på slike spørsmål. Vi anbefaler at du legger inn din e-post adresse under for rådgivning innen økonomi.

Vi vil prøve å forklare vanskelige økonomiske begrep for deg på en enkel og lettfattelig måte, slik at alle kan forstå dem. Vi skriver om nyheter som gjelder din personlige økonomi. Vi utvikler verktøy som kan hjelpe deg med å administreredin daglige økonomi. Vi prøver å være ærlig, så vet du hva som er opp og ned på ulike finansielle produkter.

Personlig økonomi og lån av penger kan være lett. Vi ønsker å hjelpe deg å finne ut hva som er «best» passet for din personlige økonomi. Kanskje det er best å sette penger til sparing for en stund eller kanskje bare sakte ned på forbruket?

Akkurat som du kan føle på en motor i en bil når den er klar til å skifte til et høyere gir, så du kan lære å fornuft når din personlige økonomi er klar for et høyere gir og litt mer fart. Omvendt kan du også lære å fornuft når det er skarpe svinger i den finansielle veien, noe som krever en rask handling fra din side. Du kan lære å forstå økonomien her i dag.

Legg igjen en kommentar