Om Visa Gold Kredittkort

Kjenner du til VISA Gold Kredittkort? Ikke det? Da skal du lese videre..

Visa Gold er på mange måter mye mer enn et vanlig kredittkort. Det er din inngang til en enklere hverdag når det gjelder kjøp av varer og tjenester. Visa Gold er også et signal til tjenesteytere om at du er en kvalitetsbevisst kunde.

Dette er noen av de mange bruksmuligheter:
Visa Gold ønskes velkommen som betalingsmiddel på nærmere 29 millioner brukersteder i over 300 land og territorium. Du kan benytte det 80.000 steder i Norge. Se etter VISA-merket på hoteller, butikker, bensinstasjoner, restauranter, bankkontorer og minibanker.

Kontanter kan du ta ut i 800.000 minibanker og over 400.000 bankkontorer verden over. Du kan benytte Visa Gold i alle terminaler merket med BankAxept i Norge.
Lurer du på om kortet kan brukes på et bestemt sted i utlandet? Sjekk under bruksmuligheter på www.visa.no.

Oversiktlig og nøaktig!
Hver eneste måned får man en gjennomgang av ditt bruk av Visa Gold, sammen med en faktura. Oversikten gjør det blant annet lettere for deg å skrive reiseregninger. Kontakt din bankforbindelse straks hvis det er noe som ikke stemmer, for eksempel transaksjoner du ikke kjenner igjen.

Hva koster dette kredittkortet?
Du bestemmer selv om du vil betale hele eller deler av fakturaen ved forfall. I praksis har du inntil 45 dagers rentefri kreditt – fra kjøp til forfall. Etter forfall betaler du en kredittrente som er fastsatt av banken din.

Legg igjen en kommentar