Penger Nå!

Trenger du penger nå med det samme? Da er det enkleste du kan gjøre å låne penger på nett hos for eksempel RealFinans eller Santander.
Santander er en bank som ikke er opptatt av byråkrati og som vil være en mer personlig samarbeidspartner for deg. Santander tilbyr et direkte og personlig forhold, og diskuterer gjerne dine ideer og behov. De ønsker oppriktig å hjelpe til med å realisere dine mål, – så langt det er mulig.

Hos Santander kan du søke om lån uten sikkerhet fra 10.000 til 250.000 kroner.

Som kunde i Santander får du gode betingelser. Du velger selv nedbetalingstid, og du kan benytte to betalingsfrie måneder i året.

Mens verden nesten går konkurs, lurer vi på hvilke konsekvenser dette vil få for lille Norge og vår private økonomi. Svært mange av oss har allerede lån, og forhåpentligvis har de fleste tatt høyde for en renteøkning.

Norske kunder trenger ikke frykte Islandsk kollaps.

De islandske bankene som har norske datterselskaper er i sin helhet beskyttet av den norske innskuddsgarantien.

Ikke dumt å låne penger nå
Dørum tror ikke det er risikabelt å låne penger, men sjefsøkonomen presiserer at det er viktig å velge sine investeringer med omhu.

Sjefsøkonom i DNB, Øystein Dørum, mener sågar at det ikke er dumt å låne penger nå! Uttalelsen blir raskt moderert med selvfølgeligheter om at man har økonomisk ryggrad til å kunne betjene lånet også med en enda høyere rente. Ja, slik har det vel alltid vært(?); det man låner skal betales tilbake – med renter!

Ingenting er gratis, men i Danmark er det nå gratis å ta opp banklån. Ikke til å tro? Store rentekutt er forklaringen.

Førstegangskjøpere kan nå ta opp boliglån til historisk lave renter. Men vi regner ikke med at det fører til store prishopp på hus og leiligheter. Til det er disse rentekuttene for beskjedne, sier Preben Angelo, informationssjef i den danske eiendomsmeglerkjeden Home.

Ekspertene er uenige om bunnen er nådd, men er samstemte om bakgrunnen for utviklingen.

Legg igjen en kommentar