Om Penger, Gjeld og Stress

Vil du unngå å administrere pengene fordi det er stressende? Er du redd for hva du kan finne ut om pengene dine hvis du begynner å administrere dem?

Hvis du ikke administrerer pengene dine riktig, er det store sjanser for at du føler stress pga. pengene, spesielt hvis du har mye gjeld. Hva gjør du hvis jeg fortalte deg at du kan avlaste stress svært enkelt og raskt? Alt som trengs er litt av planlegging og holde seg til planen!
La oss først ta en titt på hva stress er. Stress er den emosjonelle og fysiske effekten på deg forårsaket av hvordan du svarer på stimulans fra verden utenfor. Stress kan vise seg fysisk gjennom helseproblemer, eller mentalt gjennom at atferden endres. Det kan føre til alle slags problemer og det påvirker alle annerledes. Så hva kan stresse deg ut, kan ikke stresse ut din partner eller familiemedlemmer. Du kan ikke vite hvor stresset du er, særlig om penger, og du kan skjule den fra deg selv eller andre.

Ta deg tid til å se på hva kroppen din sier til deg. Når du starter å tenke på eller noen begynner å snakke om penger eller nevner gjelden din:
Øker pulsen din seg kraftig opp?
Vil du bli sint, trist, bekymret eller anspent?
Vil du få hodepine, tretthet eller svimmelhet?
Så du begynner å glemme ting? Eller føle deg hjelpeløs?

Disse er alle tegn til stress. Når du føler dem, skriv dem ned. De er tidlige tegn eller indikatorer på at du blir stresset. Når du ser disse skiltene du blir stresset, kan du ta affære og gjøre noe med det å stoppe overveldende.

Som mennesker har utviklet seg, har vi lært hvordan de skal overleve. Når vi står overfor stress, vil vi fysiologisk forberede oss til å «slåss». Dette stresset fører kroppen din for å frigi hormoner som forårsaker vårt hjerte til å øke hastigheten på, blodet vil strømme til vår hjerne og muskler øker drastisk, vår kropp å avlede energien fra fordøyelsessystemet til der det trengs, og vi puster raskere å få mer oksygen til våre muskler.

Det er enkelt og morsomt å fjerne penger som en del av stress. Det kommer til å lage en plan som fungerer for deg og holde seg til den. Du vil finne makt og frihet med pengene til å skape det livet du ønsker, i stedet for å legge vekt på om det livet du har. Lær hvordan du kan ta stress ut av pengene.

Legg igjen en kommentar