Penger

President Obama lover grønne penger, og Kongressen har begynt å utforme lovgivning som skal redusere CO2-utslippene. Det gjør meg optimistisk at USA endelig er i ferd med å fjerne seg fra fornektelsen av klimakrisen, og heller komme seg på banen.

Om Obama faktisk vil levere det han lover er for tidlig å si, men mye tyder på at Obama faktisk vil levere en «Green New Deal». Nå håper vi at USA vil lede an og sørge for en grønn revolusjon og en «Green New Deal» som favner om ikke bare USA, men hele verden.

– Denne sesongen strømmer 40 millioner kraftkroner inn i Tippeligaens klubbkasser. – Meningsløs sløsing av kundenes penger, synes kraftdirektør.

Kraftselskapene kaster bort penger på Tippeligaen i et mislykket forsøk på å skaffe seg goodwill, mener adm. dir. Erik S. Winther i Gudbrandsdalen Energi.

Selskapene har en illusjon om at å ha navnet på en fotballdrakt vil gi selskapet goodwill blant kundene. Men det er meningsløst å bruke strømkundenes penger på disse fotballspillerne. Vi sponser ingen som har mer enn nok fra før. Vi deltar heller ikke i menneskehandel, slår han fast.

To danske håndballdommere ble tilbudt 30.000 euro hver i rene penger. To horer sto også klare til å betjene dem.

Ifølge Teknisk Ukeblad reiser Think-sjefen, Richard Canny til bilbyen Detroit i Michigan for å ha møter med representanter for bilindustrien i området.

Den siste tiden er den norske elbilen blitt koblet til flere mulige løsninger blant annet et samarbeid med Saab.

Mer penger fra SR-Bank?
SpareBank 1 SR-Bank mener det er for tidlig å si om banken vil stille opp med mer penger for å begrense tapet etter konkursen i Karmsund Maritime.

Hver gang pensjonen kommer, setter mor seg ned med blyant og papir og legger en økonomisk plan for måneden som kommer.

Penger har de, og penger tjener de fordi de har ambisjoner, sier de, og fordi de unngår å jobbe i det offentlige. Ingen velger frivillig å henslepe tilværelsen i stat og kommune når næringslivet lokker med inntekter ingen andre skjønner årsaken til. Disse unge blir headhuntet, sies det, gjennom et nettverk som fører dem rett inn i de fete selskapene.

Fylkesråd Kari-Anne Opsal er storførnøyd med den nye transportplanen. Nasjonal rassikringsgruppe nøler mer.

Debatt: Er du fornøyd med den nye transportplanen?

Kong Carl Gustav har sendt signaler om at regjeringen må legge mer penger på bordet for at de to skal få et skikkelig bryllup, meldte nyhetsbyrået TT torsdag. Men hvilke summer det dreier seg om, er foreløpig høyst uklart.

– Planleggingen av bryllupet og oppbyggingen av en egen husholdning er i gang. Hvilke krav til økonomiske og personalmessige ressurser dette vil kreve, har man foreløpig ikke oversikt over, heter det i et brev fra hoffet til finansdepartementet i Stockholm.

Bilprodusentene General Motors og Chrysler kommer til å trenge langt mer hjelp enn de 21,6 milliarder dollarene de har bedt om.

Legg igjen en kommentar