Pengeroglivet.no – en blogg om penger

Liker du å lese om penger på internett, vil pengeroglivet.no være en god blogg å følge. I følge bloggen sin egen beskrivelse så er «Dette er en blogg om penger og livet. Vi arbeider alle i SpareBank 1, men uttaler oss som privatpersoner med både innsikt og interesse for økonomi, samfunnet og enkeltmennesket. Uttalelser på denne bloggen representerer eller reflekterer ikke SpareBank 1s produkter, tjenester eller priser på noen som helst måte.»

Pengeroglivet.no har en egen facebook side man kan følge og skriver støtt og stadig om penger og finans relaterte saker.

Vi synes det også er interessant å følge youtube kanalen til Sparebank 1: http://www.youtube.com/sparebank1norge

SpareBank 1 SR-Bank i samarbeid med LO i Rogaland prøver ut Facebook som hovedleverandør for invitasjoner til seks ungdomsarrangement. Ta et søk på LOfavør Ung, så ser du hva vi er i gang med!

SpareBank 1 Gruppen eies av SpareBank 1 SR-Bank (19,89 %), SpareBank 1 Nord-Norge (19,89 %), SpareBank 1 SMN (19,89 %), Sparebanken Hedmark (11,14 %), Samarbeidende Sparebanker AS (19,89 %) (16 sparebanker på øst-, vest- og nordvestlandet), samt Landsorganisasjonen/fagforbund tilknyttet LO (9,29%).

SpareBank 1 Gruppen AS eier 100 % av aksjene i SpareBank 1 Livsforsikring, SpareBank 1 Skadeforsikring AS, Bank 1 Oslo AS, ODIN Forvaltning AS, SpareBank 1 Medlemskort AS og SpareBank 1 Gruppen Finans Holding AS samt 75 % av aksjene i Argo Securities AS og 24,5 % av aksjene i First Securities AS. SpareBank 1 Gruppen Finans Holding AS eier 90 % av aksjene i Actor Fordringsforvaltning AS og 100 % av aksjene i SpareBank 1 LTO AS. SpareBank 1 Gruppen AS er i tillegg deltaker i SpareBank 1 Utvikling DA.

Christian Brosstad skriver mange artikler på pengeroglivet.no og de er av god kvalitet. Penger er livet dere, så det gjelder å følge med på hva som skjer.

Legg igjen en kommentar