Get Financial Freedom with Privatlån og Lån Uten Sikkerhet

Lån uten sikkerhet
Privatlån gjennomføres ved at du kan låne penger uten hindringer opp til 350 000 kr uten sikkerhet. Man bør være minimum 18 år og ikke eldre enn 75 år. Husk at du bør du ha en nogenlunde fast lønn fra arbeid eller andre steder, og man bør ikke ha noen betalingsanmerkninger bak deg. Privatlån uten sikkerhet bør du søke direkte på Internett eller via din hustelefon, og når dette er utført har du pengene på konto i løpet av noen få dager. Beløpet som du kan låne ligger normalt på beløp mellom 20 000 – 350 000 kr med en tilbakebetalingsperiode av 2-15 år.

Privatlån uten sikkerhet til alle og enhver

Det er ganske nytt i Norge at selv mennesker med dårlig kreditt historie eller betalingsanmerkninger kan lett søke om lån gjennom et privatlån. Grensen låneinstitusjonene som tilbyr privatlån til personer som ikke oppfyller deres normale lånekrav, vil imidlertid ofte kreve en høyere lånerente.

Renter og avgifter på ditt privatlån

Rentene varierer mye mellom ulike banker og låneinstitusjoner. Forskjellige regler gjelder for ulike låntakere avhengig av hvordan den enkeltes kredittrisiko tolkes. Vi har hjulpet deg med å plukke ut to store låneselskap på siden vår, nemlig RealFinans og Folkia. Klikker du deg inn på siden til disse låneselskapene vil du kunne finne ulike lånetilbud, og dermed finne et lån som passer perfekt for deg. Der kan du lese alt om hvilke vilkår som gjelder og hva du skal forholde deg til, men dette er veldig enkelt hos disse seriøse aktørene som tilbyr privatlån.

Månedskostnaden på privatlånet

Hva du kommer til å betale månedlig på privatlånet ditt bestemmes av størrelsen på lånet, hvilken rente du har og hvor lang tilbakebetaling du har valgt. Ved lengre tilbakebetaling kan du regne med mindre beløp i måneden. De fleste banker på internett tilbyr ulike former for lånekalkyler, der du kan regne ut nøyaktig hvor mye ditt privatlån vil koste per måned. På denne måten kan du enkelt og bekvemt å avgjøre hva slags lån du bør velge.

Tidligere tilbakebetaling eller utvidet tilbakebetaling

Ofte er det mulig å søke om å utvide din gjenværende lånetid, men bare innenfor den angitte tidsperioden. Selvfølgelig kan du også når som helst betale tilbake det du har lån tidligere enn planlagt, hvis det er det du ønsker. (Igjen undersøk dette på den siden du går inn på).

Her er oppskriften på hvordan du søker om privatlån

Uten tvil har det å søke om privatlån er enklere enn noen gang tidligere gjennom internett. Etter at låneselskapet har gjennomført en normal kredittvurdering av deg, får du raskt tilsendt pengene.

Når dette er gjort det tar vanligvis mellom 3-5 virkedager før du har pengene på bankkontoen din eller komme med et utsagn i posten. Ingen problemer og ingen unødvendige spørsmål, lettere kan det ikke bli å søke om privatlån.
Det er ingen absolutt grense for hvor mye lån du kan ta opp, husk det!

En kommentar om “Get Financial Freedom with Privatlån og Lån Uten Sikkerhet”

  1. Hei! Jente på 19, vil søke om lån på 30 000 for nedbetaling av gjeld, bl.a kredittkort. Dumt valg, og dårlig start på livet. Håper på hjelp snarest.

Legg igjen en kommentar