Trenger du Refinansiering?

Refinansiering av lån
Hvis du samler alle dine smålån og kreditter i ett og samme lån, kan en oppnå bedre betingelser, og et vesentlig lavere beløp å betale pr. måned.
Mange opplever at etter hvert som tiden går, akkumulerer man kreditt hos en rekke ulike formidlere; boliglån, billån, kredittkort og andre forbrukskreditter.

Hvis du for eksempel har lån i Ge Money bank fra før, for eksempel Her og Nå konto, Xtrakapital, Familielån, Norgeslån, intermesso lån Billån, etc, bør du nok refinansiere ditt lån i en å samme prosess. Hva kan en refinansiering av ditt boliglån gi deg? Det er et enkelt og kort svar: Mye. Med en vellykket refinansering kan du oppnå en av to ting. Enten kan du få bedre betingelser på ditt lån. Det reduserer lånekostnader, og gir deg større romslighet i din hverdagsøkonomi. Du har endelig mer penger å bruke på andre ikke-boliglån relaterte ting.

En annen mulighet er å søke om refinansering som gir deg mer penger å råde over. Så kan du endelig kjøpe det dyre sportsutstyret, den nye plasmaskjermen eller ta den ferien du har tenkt på lenge.

Den andre refinansiering omhandler bolig refinansiering. Ved å aktivt søke nye tilbud på ditt boliglån, kan du spare mye rente og gebyr utgifter i forhold til din eksisterende løsning. Det gir deg mer penger til å bruke på nettopp det du ønsker. Og det vet vi at du som kunde setter pris på.

Refinansiering av større beløp.
Hvis du har et behov for refinansiering av et større beløp er det pantelån som gjelder. Rentebetingelser vil variere i takt med markedet og vil også avhenge av belåningsgrad på panteobjektet, samt søkers totale økonomi.

Legg igjen en kommentar