Rentetilpasningslån – billig Rentetilpasningslån?

Rentetilpasningslån består av obligasjoner med kort modenhet
Selv om lånet har en modenhet på opp til 30 år, det er sammensatt av obligasjoner med vesentlig kortere varighet. Når obligasjoner utløper lån justert, som den gjør ved å selge nye obligasjoner. Under normale omstendigheter, vil renten på obligasjoner med kort modenhet lavere enn for obligasjoner med lang modenhet.

Mange varianter av rentetilpasningslån
Det er en forskjell i hvordan rentetilpasningslån er skrudd sammen, og ikke alle boliglån selskaper tilbyr samme lånet strukturer. Typisk er forskjellen i andelen lån utestående er justert interesse, og renten påvirker lånet eller gjeldende fordeler. I tillegg til renten risiko, det kan være forskjeller i kostnadene og vilkår for nedbetaling rentetilpasning og frihet.

Rentetilpasning
Ditt finansberegning selskapet vil kontakte deg for et par måneder før lånet rente vil bli justert. Du må deretter bestemme hvilken variant du vil fortsette eller om du ønsker en helt annen Loan. Boliglån selskaper ofte har svært ulike anbefalinger. Dette er delvis på grunn av kommersielle interesser og ulike oppfatninger av fremtiden renten utviklingen. Det gir huseiere i en vanskelig posisjon – hvem som skal tro på?

* Med en rentetilpasningslån følger markedet rente. Når renten er lav, man oppnår lavest mulig ytelse. På den annen side aldri sikker på hva fremtiden vil måtte betale renter på sine lån.
* De mest populære rentetilpasningslån er den såkalte F1 lån skal refinansierte årlig. Dette betyr at renten på lån er satt årlig i desember.

Legg igjen en kommentar