Søke forbrukslån på nett?

Har du tenkt å søke forbrukslån på nett for første gang men er ikke sikker på hvordan du gjør det?
For å finne det forbrukslånet som er best (og billigst) nettopp for deg bør du gjøre en grundig sammenligning av de forskjellige mulighetene og veie dem oppimot dine personlige behov, og ikke minst din evt. betalingsevne. Husk å stille spørsmål om eventuelle gebyrer og ekstra kostnader ved forsinket innbetaling. Er det noe i låne kontrakten du ikke helt forstår eller som er uklart bør du ikke være redd for å stille spørsmål ved dette. Ikke la deg presse til å ta opp et større forbrukslån enn du har behov for, selv om utlåneren begrunner dette med bedre betingelser.
Forbrukslån er ikke nødvendigvis den beste løsningen for deg. Har du flere smålån og andre kreditter kan full refinansiering eller eventuelt gjeldssanering være en bedre løsning enn å ta opp nok et forbrukslån.

Du kan sammenligne forbrukslån her.

Selv om prosessen med å velge en utlåner kan være utfordrende bør du være nøye med å vurdere vilkårene og ulike risikofaktorer forbundet med det å ta opp forbrukslån. Det kan være store variasjoner i kostnader. Et forbrukslån med lavere rente er ikke nødvendigvis det beste alternativet. Se på totale kostnader for hele nedbetalingsperioden før du bestemmer deg.

Legg igjen en kommentar