Kredittkort tross betalingsanmerkninger? Er det mulig å få tak i et kredittkort, selv om man har betalingsanmerkninger i sin kreditt historie ? Ja, det er det! I dag har ikke alle banker og kredittkortselskaper tilbydere, så stive og vanskelige regler, at de skjønner at en person med betalingsanmerkninger likevel kan være økonomisk pålitelig.

Hvorfor har det tidligere, og fortsatt er så vanskelig å få et kredittkort for folk med dårlig kreditt? Grunnen, er selvfølgelig at en betalingsanmerkninger er en enkel måte for utstedere av kredittkort for å vurdere om en søker er kreditt-verdig eller ikke. Men i dag innser de at en direkte betalingsanmerkninger ikke sier alt om en persons evne til å betale for seg. Det finnes flere måter å få betalingsanmerkninger i dag, og betyr ikke nødvendigvis at en person ikke tar vare på sin økonomi.

Inntekter, kapital og tidligere god betaling historie, er viktig men bankene og tilbydere av kedittkort som bruker disse kreditt etater ofte godkjenne søknader om kredittkort for personer som har et godt poeng, til tross for eventuelle betalingsanmerkninger.

Kredittkort tilbydere innser nå at du kan være kredittverdig til tross for betalingsanmerkninger! Selv om noen nok vil gi deg avslag, ligger sjansene dine i at det selvsagt alltid gjøres en individuell behandling av din søknad og betalingsevne. Målet ditt er ikke å gi opp og miste motet, men prøve å gjøre det du kan for å vise at du er klar over de dumheter du har gjort ved å vise at du nå tenker annerledes, og gjør tiltak fo å bedre din økonomi.

Imidlertid vil vi minne alle om hvor viktig det er å være forsiktig med sin økonimi, og prøve å gjøre sitt ytterste for å unngå betalingsanmerkninger, fordi dette er en klar ulempe i mange sammenhenger! For eksempel er en regning som du ikke vil betale fordi du tror den er unøyaktig, så det er vanligvis best å først betale regningen, før du tar opp kampen med å rette feil.

Når det kommer til stykke er det likevel enklere å tenke på et alternativ til kredittkort når man har anmerkninger, og det er gjennnom et godt lån. Det som gjør det hele mye enklere, er om du da kan få tak i en kausjonist eller pant i en eller annen form for verdi (hus, bil, båt osv). Dette gjør det hele mye enklere å få penger raskt. Husk også at den dagen når du har tilbakebetalt alt utestående vil dine betalingsanmerkninger automatisk forsvinne. Det er et mål alle bør sette seg.

Uansett hva din situasjon er, la oss prøve hjelpe deg! Enten det er kredittkort eller lån du trenger. Start med å legge inn ditt navn og e-post oppe til høyre.

Søk av våre brukere:

  • låne penger med betalingsanmerkninger
  • søke lån med betalingsanmerkning
  • få kredittkort med betalingsanmerkning
  • mastercard med betalingsanmerkning
  • kredittkort med anmerkning
  • lån med dårlig kreditt