Søke om Kredittkort Til Tross For Betalingsanmerkninger ?

Kredittkort tross betalingsanmerkninger? Er det mulig å få tak i et kredittkort, selv om man har betalingsanmerkninger i sin kreditt historie ? Ja, det er det! I dag har ikke alle banker og kredittkortselskaper tilbydere, så stive og vanskelige regler, at de skjønner at en person med betalingsanmerkninger likevel kan være økonomisk pålitelig.

Hvorfor har det tidligere, og fortsatt er så vanskelig å få et kredittkort for folk med dårlig kreditt? Grunnen, er selvfølgelig at en betalingsanmerkninger er en enkel måte for utstedere av kredittkort for å vurdere om en søker er kreditt-verdig eller ikke. Men i dag innser de at en direkte betalingsanmerkninger ikke sier alt om en persons evne til å betale for seg. Det finnes flere måter å få betalingsanmerkninger i dag, og betyr ikke nødvendigvis at en person ikke tar vare på sin økonomi.

Inntekter, kapital og tidligere god betaling historie, er viktig men bankene og tilbydere av kedittkort som bruker disse kreditt etater ofte godkjenne søknader om kredittkort for personer som har et godt poeng, til tross for eventuelle betalingsanmerkninger.

Kredittkort tilbydere innser nå at du kan være kredittverdig til tross for betalingsanmerkninger! Selv om noen nok vil gi deg avslag, ligger sjansene dine i at det selvsagt alltid gjøres en individuell behandling av din søknad og betalingsevne. Målet ditt er ikke å gi opp og miste motet, men prøve å gjøre det du kan for å vise at du er klar over de dumheter du har gjort ved å vise at du nå tenker annerledes, og gjør tiltak fo å bedre din økonomi.

Imidlertid vil vi minne alle om hvor viktig det er å være forsiktig med sin økonimi, og prøve å gjøre sitt ytterste for å unngå betalingsanmerkninger, fordi dette er en klar ulempe i mange sammenhenger! For eksempel er en regning som du ikke vil betale fordi du tror den er unøyaktig, så det er vanligvis best å først betale regningen, før du tar opp kampen med å rette feil.

Når det kommer til stykke er det likevel enklere å tenke på et alternativ til kredittkort når man har anmerkninger, og det er gjennnom et godt lån. Det som gjør det hele mye enklere, er om du da kan få tak i en kausjonist eller pant i en eller annen form for verdi (hus, bil, båt osv). Dette gjør det hele mye enklere å få penger raskt. Husk også at den dagen når du har tilbakebetalt alt utestående vil dine betalingsanmerkninger automatisk forsvinne. Det er et mål alle bør sette seg.

Uansett hva din situasjon er, la oss prøve hjelpe deg! Enten det er kredittkort eller lån du trenger. Start med å legge inn ditt navn og e-post oppe til høyre.

18 kommentarer om “Søke om Kredittkort Til Tross For Betalingsanmerkninger ?”

 1. har tidligere fått bet anm pga dårlig styrt økonomi pga skillsmisse og div vil nå vise at jeg faktisk gjør opp og betaler for meg.

 2. Jeg har betalingsanmerkninger fordi jeg har vært mye uheldig med bl.a jobber, for lite lønn. Jeg vil gjerne samle alt i et lån, men det får jeg jo ikke. Leste at re:medlemskort sjekker kreditt historien og at man ikke skal ha betalingsanmerkninger. Jeg har gjeld på ca. 80 000,- Det er ikke all verden, men det er dyrt nok hver mnd. Hvis man har kausjonist med bolig f.eks, kan de låne ut da?

 3. Mine betalingsanmerkninger skyldes at jeg ble sykemeldt i 2001 da jeg var utsatt for arbeidsulykke og knakk nakken. Etter 12 mnd sykemelding gikk jeg ned til 60% inntekt og hadde ikke mulighet til å betjene mine lån.

  Situasjonen min har forandret seg og jeg er 100% arbeidsfør.

  Fint om Dere kan hjelpe meg med denne forespørselen.

 4. Jeg har betalingsanmerkninger fordi regningene har vært større en inntekten min. Nå går jeg på skole, og har dagpenger fra nav. Regningene bare vokser og jeg ser ingen løsning på hvordan jeg skal kunne betale gjelden uten lån, og det er ingen som vil låne meg. Finnes det hjelp å få noen sted? Gjelden min er på ca. 100 000.

  Håper jeg kan få noen råd om hvordan jeg kan løse dette problemet.

 5. Hei,

  Jeg ble skilt for to år siden, noe som kostet mye penger. Dermed fikk jeg betalingsanmerkninnger. Nå er jeg i den situasjon at jeg har møtt kjærligheten på nytt, men siden hun er fra utlandet, trenger jeg et lån på kr. 50.000,- for å få henne til Norge. Er det umulig for meg å få et kredittkort evt. et lån?

  Jeg imøteser et positivt svar. Kjærligheten står på spill!

  mvh
  Ole

 6. Jeg er en islending som har bodd i Norge i 14 år. Jeg har en gjeld på 700.000. Etter konkurs, skilsmisse og psykiske problemer mistet jeg alt kontroll over økonomien. Jeg har søkt om gjeldsordning hos namsmannen
  men det kan ta lang tid. Jeg går på AP stønad og jobba også litt med. Jeg har etter trekk og skatt ca. 14-20000 utbetalt i måneden. Etter at jeg ble LAR pasient har jeg fått mye hjelp, og jeg betaler alltid husleie og andre regninge i tide. Jeg reiser mye og ofte til island. Jeg hadde spart mye penger viss jeg hadde hatt ett kredittkort, og kunne kjøpt flyreiser på nettet. 5-10.000 i kreditt hadde vært nok. kan dere hjelpe meg?

  takk!

  Gudmundur K.

 7. er det mulig for meg å kunne få et kredittkort med en liten grense på? har gjort opp all gjeld men det viser seg at et firma ikke har komlet seg til å slette denne enda..(jeg er på saken siden den ER betalt) vli så gjerne ha et slikt kort som en sikkerhet. med en grense på 25-25000.

 8. Jeg har betalingsanmerkninger pga skilsmisse, kortvarige jobber og pga sykdom ( som resulterte i lang behandlingstid ved NAV sine kontorer) Jeg har en gjeld på ca. 180.000. Men dette er til mange forskjellige steder. Har ingen mulighet å rette opp dette med 100 kr. til hvert sted. Så rentene bare øker. Skulle gjerne hatt et lån som rettet opp situasjonen min og som kunne hjelpe meg over denne julen.

 9. Jeg har betalingsanmerkninger fra en tid tilbake, da min økonomiske situasjon ikke var så bra. Pr idag er jeg sykemeldt, men starter på 100% jobb igjen etter ferien.
  Trenger et lite lån for å ta sertifikatet slik at jeg kan komme meg til og fra jobb uten å «plage naboen». Har ikke mulighet til å punge ut med store summer nå.
  Håper dere kan hjelpe meg !

 10. Trenger ett kortsiktig lån på 25.000 kroner – trenger bil pga jobbsituasjon /bor rimelig men svært lite senralt.
  Er i samme situasjon som mange andre – påkommet smågjeld i påvente av Nav.Har i dag fast trygd – men ønker å få jobbe litt i perioder.Uten bil må jeg flytte-men d e t blir mye dyrere.Får ikke kreditt i bank,ikke vanlig forbrukslån eller bil-lån.
  Har liten familie – der ingen har oppsparte midler til å kunne hjelpe meg med ett rentefritt lån.
  Finnes det i det hele tatt noen mulighet for» sånne som meg»?
  Jeg har pr i dag faste trekk-avtaler til mine kreditorer(samlet gjeld ca.40.000)
  Inntekt pr mnd.14.800.
  Leier bolig kr.3500 pr mnd.
  Gjeld til kreditorer faste trekk pr.mnd.600 kroner.
  Strøm ca.450 kr pr.mnd.
  Er alene (uten barn og forsørge)
  Kan fint betale kr.1000,- pr.mnd, eller mer.
  Men hvem kan hjelpe meg ?
  Hilsen Nina
  P.S:
  Er det ett sted man kan komme til for en samtale vedr.lån/gjeld osv.ville det vært fint og fått den muligheten.

 11. Jeg ønsker å ha et kreditkort.
  Grunnen til er ferier.
  Ved syke barn og andre ufåresette ting.
  Kan for klare mer på pr.tlf på. 984 13 948
  Mvh. Vennlig hilsen Kjell Erik

 12. Hei. Er tidligere rusmisbruker som nå har kommet meg ut av min situasjon etter å ha fått hjelp. Har nå en 100 prosent stilling og tjener 27000 i mnd. Mens eg hadde problemer bygget eg opp en gjeld til alle forskjellige banker og telefonselskaper samt en del nettselskaper som tilbydte å sende ting på kreditt. Da eg så å si ikke hadde noen penger å levde på sosialen og ikke så så noen fremtid så var det lett for meg å la meg friste av alle disse tilbudene fordi eg så på tingene som gratis. Har nå jobbet fast i 1,5 år og slitter ikke lengre med rus. Har en gjeld på mellom 200-250.000 har ingen verdier eller kausjonister. Er det mulig å få hjelp med dette problemet likevel?

 13. Har vært et ødeland og levd over evne. Ønsker å rydde opp i min økonomi og å gjøre opp for megselv. Har nærmere 500.000,- i inntekt i året men er ikke kredittverdige. Ønsker å samle all gjeld til et lån og bli ferdige. Har ingen sikkerhet eller kausjonist og/men uten å være kredittverdige får man ingen lån… Finnes det mulighet for meg?

 14. Søker om kreditt til å dekke ubetalte regninger. Har stabil og grei inntekt igjen fra april.

 15. Er interessert å søke lån el kredittkort tross betalingsanmerkning. Er inni i en vanskelig tid md tapt inntekt men utgiftene er dei samme. Mvh hilde

 16. hei, har betalingsanmerkninger etter skillmisse.. har veldig bra inntekt nå men har fortsatt endel ubetalte reigninger fra min ekteskap.. min ex drev mye rart med min personnummer. ønsker å betale alt å bli ferdig. men med betalingsannmerkninger er det ikke lett å få kreditkort eller smålån.. er det mulig å få hjelp til dette?

 17. Hei! Jeg har rundt 40 000 kr i gjeld, og har tenkt å bli kvitt de så fort som mulig fra inkasso. Planen var å låne rundt 50 000 kr for å betale alt i hop, og betale lånet med lønn fra min faste stilling. Grunnen til at jeg da trenger kredittkort til dette er f.eks at jeg vil ha ny pc for skolebruk, eller nye klær fra nettet uten å måtte spør noen i familien om å kjøpe med deres kort. Minstelønna mulig ligger på 20 000 kr i måneden.

  Noen tips?

 18. Jeg skulle gjerne hatt litt hjelp grunnet gammel gjeld og studielån fra ungdomstiden da man ikke tenkte konsekvenser og bare nøt livet å ante fred og ingen fare. Skulle helst sett at jeg fikk all gjeld samlet og slapp å forholde meg til forskjellige pågående kreditorer pluss ett lite forbrukslån. Sliter med inkasso og bet. Anmerkninger å er under nav om dagen men det er lov å håpe ? man kan ikke gjøre annet… ?

Legg igjen en kommentar