Samle lån – få økonomien din i orden

Samle lån ? Har du vurdert å samle din lån fra mange til noen få eller bare en enkelt låneutgiver? Det kan være meget lurt for å få orden på økonomien sin igjen. Det er også mye enklere å forholde seg til bare et selskap.

Penger og lån vokser gjerne fort igjennom diverse kredittkort regninger, lån som må betales, og i verste fall purringer og inkasso. Dette er noe som stadig flere og flere nordmenn får problemer med! Kjenner du deg kanskje igjen selv? Ønsker du å få orden på din personlige gjeld og sette en stopper for alle unødvendige utgifter for påminnelser og avgifter på for sent tilbakebetaling?

Hvis du har besluttet å ordne opp i din personlige økonomi, er det flere måter å gå. Dessverre kan du ikke trylle bort gjeld så lenge du har betalingsevne. Er du i en helt håpløs situasjon, er det mulighet for gjeldslette, men det er ingen enkel måte, og bare de mest håpløse tilfeller kan bli vurdert for en slik løsning.

Det som er mer realistisk for deg er å samle lån fra mange til ett selskap som gir ut lån til deg. Det er en enkel og rask løsning på problemet. I stedet for å betale flere forskjellige banker og långivere heller trenger du bare å forholde deg til ett lån som du betaler for all din tidligere gjeld.

Å samle sine lån har mange flere fordeler også. Du kan ofte få en lavere rente på et større lån enn du hadde på de mange små. Långivere foretrekker nemlig kundene som låner penger fordi kostnadene ved å administrere et lån er den samme uavhengig av størrelsen på lånet. Med et lavere totale eierkostnader gjør det lettere å tilbakebetale lånet og bli gjeldfri.

En annen fordel med å samle sine lån er selvfølgelig at du bare får èn regning hver måned i stedet for flere. Dette reduserer risikoen for manglende betalinger.

Legg igjen en kommentar