SDO lån – låne penger med SDO lån billig?

I løpet av noen måneder, en ny type hjemme lånet markedet, kalt SDO lån? Det er bankene som utstede nye lån som er sammenlignbart med tradisjonelle boliglån. Med lånet, som ikke har maksimal varighet, vil også ha banker og sparebanker lov til å utstede lån for boliglån.
Det er fortsatt usikkert om renten blir lavere enn på tradisjonelle boliglån. Derimot er det som med SDO lån vil bare kunne boliglån 70 prosent av huset verdi – denne grensen forventes imidlertid raskt økt til 75 prosent.

Vi holder på å innføre et nytt finansierings-system. Det gamle systemet, realkreditt-systemet, var basert på at man lånte til boligen gjennom såkalte realkredittforeninger, og altså ikke i bankene, slik man gjør i Norge, forklarer økonomisk konsulent i Finansrådet.

Ville du tatt opp lån med 100 års løpetid?
Lånene kan også tas opp andre steder enn i realkredittforeningene. Man har erkjent at det er behov for et nytt system, slik de har det i for eksempel Sverige og Irland, der man ikke har begrensninger på avdragsfrihet og løpetid, sier han.

En kommentar om “SDO lån – låne penger med SDO lån billig?”

  1. Hei,

    Vi trenger å låne penger raskt for å betale ett skattekrav mottatt etter konkurs. Innfris ikke lånet innen kort tid vil vi få lønnstrekk og hele økonomien vil rakne. Kan dere hjelpe?

    Mvh Nina O.

Legg igjen en kommentar