Sliter du med å betale ned kredittkortgjeld?

Har du kredittkortgjeld hos flere forskjellige banker? Sliter du med å betale disse? Overskrider du betalingsfristen kan det fort samle seg opp høye renter og gebyrer som bare gjør det enda vanskeligere for deg å betale. Det hele blir en ond sirkel og du kan ende opp med alvorlige økonomiske problemer som er vanskelig å komme ut av. Svarte du ja til disse spørsmålene vi stilte over, er nok refinansiering løsningen for deg.

refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering kan hjelpe deg ut av gjeldskrisen

En refinansiering går ut på å samle all smågjeld og lån til et og samme lån. Du vil da få all gjeld samlet på en og samme regning og du har bare ett lån å forholde deg til. Du vil uten tvil betale mindre i gebyr siden du kun har ett lån og lånereten vil i mange tilfeller bli lavere.

Å refinansiere med sikkerhet er den beste løsningen for både deg og banken. For eksempel kan du refinansiere boliglånet ditt. De har sikkerhet i boligen din og kan tvangsselge denne om du misligholder lånet ditt. Du vil selvsagt få et høyere boliglån, men til gjengjeld vil du også få en av de beste rentene en kan ha på et lån. Ønsker du å refinansiere uten sikkerhet er det slett ikke sikkert banken går med på dette, da dette utgjør en større risiko for banken. Du kan gjerne også lese mer om refinansiering, eller den generelle forklaringen her.

Legg igjen en kommentar