Smålån gir deg raske penger – dette er mikrolån

Vi vet at mange der ute ikke vet helt hva mikrolån eller smålån er for noe, og dette vil denne artikkelen forklare.

Har det kommet en uforutsett regning i postkassen? Kanskje har den forfall lenge før du får lønnen inn på konto? Du er ikke den eneste som har opplevd dette. Veldig mange har vært i den situasjonen og bankene og finansieringsselskapene gir deg derfor mulighet til å ta et såkalt microlån.

Hva er et smålån (også kjent som mikrolån) ?

De fleste har nok hørt om forbrukslån, boliglån og billån. Dette er ofte veldig store lån som må betales tilbake over en lengere periode. Det er ikke alltid en trenger å låne større beløp som det ofte kreves ved et forbrukslån, dessuten må en bruke et boliglån på bolig og et billån på bil. Et microlån er et lite lån som du kan bruke som du selv vil. Vanligvis er et microlån på mellom 500 kr og 5000 kr. Det som også kjennetegner microlån er at det tilbakebetales i kun et avdrag. Det er viktig at en husker på dette når man tar lånet.

Et lite lån – større fleksibilitet
Et microlån er spesielt laget for ungdommer, studenter eller folk som vanligvis har en stram økonomi. Bankene gir deg mulighet til å låne en mindre sum penger raskt. Det er svært nyttig om du får en uforutsett utgift, som en regning med forfall før du får lønn. La oss si at du låner 2000 kr. Da gir banken deg nøyaktig 30 dager på å tilbakebetale dette + renter/kredittkostnader. Dette gjør at lånet er fort ute av verden og du slipper å tenke på avdrag og flere renter og kredittkostnader.

Det er veldig enkelt å få et mikrolån. Alt du trenger å gjøre er å oppsøke en lånegiver, gjerne på nettet. De fleste bankene og finansieringsselskapene har lånesøknader du kan fylle ut på nett og sende inn med det samme. I mange tilfeller tar det bare et par timer før du får svar, og innen få dager er pengene på konto.

En kommentar om “Smålån gir deg raske penger – dette er mikrolån”

  1. Hei!
    Har en inkasso sak som restskatt rundt 70000,vil søke løn for å betale det som en gang.Har fast jobb og 100% stilling.

Legg igjen en kommentar