Spar penger enkelt og greit

Det er lurt å spare penger hver måned. Så får du en pute å lene deg tilbake på hvis du får uventede utgifter senere. Du kan spare i aksjer, fond eller på en sparekonto. Bestill en time med en rådgiver i banken. Hvis du er ung, kan det hende du ønsker å lagre på et innskudd på i fremtiden, du har tenkt å kjøpe hus. Det er bedre å spare deg for ting enn å ta det på leie kjøpet.

Aksjer og fond

Regelmessig sparing i individuelle aksjer og verdipapirfond over flere år har i det siste vist seg å være en god sparekonto. I tilfelle av egenkapital midler bør gis til den belastning som Fondet skatt er ikke for høyt! Flere av disse har gitt svært god verdi.

Ordinær sparekonto i banken

Ordinær sparekonto i banknæringen er en enkel måte å spare penger hvis du vil være i stand til å få tilgang til avgjørelse raskt.

Pensjonsspare eller ikke?

Noen tror at hvis du tjener over 26000 kr i måneden privat pensjon lagring kan være en dårlig avtale. Når du deretter skal ta ut pensjonspengene legges det på toppen av pensjon, slik at inntekten vil bli økt. Med en lavere inntekt får du høyere skatter og lavere subsidier.

Legg igjen en kommentar