Spar Penger På Billigste Mobilabonnement

billigste mobilabonnement

Der er mye penger å spare på å bytte til det billigste mobilabonnement tilgjengelig. Det er i dag veldig mange produkter å velge mellom, men få er klar over hva som er billigst med tanke på forbruken. Dette er en guide på akkurat dette.

Dette er hva man skal se etter når man skal finne billigste mobilabonnement:

1. Start med å undersøke hva det vil koste å ringe femsifrede numre. Dette fordi det gjerne kan det koste deg flere kroner i min.
2. Undersøk deretter prisen på vanlige tjenester som starter på f.eks. sifrene 810, 815, 820 og 829 før du slår nummeret. Dette er vanlige tjenester som vil kunne koste deg mange kroner i minuttet. De aller dyreste teletorgtjenestene er ofte de som begynner på sifrene 820 og 829.
3. Husk at det er kostbart å bruke mobilen i utlandet, sjekk hva det koster for din operatør for samtaler i f.eks. EU og EØS-landene.
4. Kanskje noe av det aller viktigste som kan sende din mobilregningen i taket er datatrafikk i utlandet. Du bør være varsom med å bruke tjenester som f.eks. wap her, og bør absolutt sjekke priser fra din operatør for dette. Mange bruker i dag også e-post på mobilen, derfor kan det være lurt å slå av automatisk synkronisering av e-postkontoen.

Det store spørsmålet er likevel hvilke mobilabonnement som i dag kan regnes for billigst?

Etter vår sjekk på telepriser.no har vi falt ned på at det fortiden er Ludo Mobil som kommer best ut av denne testen.
Telepriser er eiet av Post- og teletilsynet og her får man et helt et objektivt svar på hvilke mobilabonnement som er den billigste.

Besøk Ludo Mobil i dag og spar tusener på å bytte mobilabonnement!

Her er et utvalgt billig Ludo Mobilabonnement:
Abonnement Ludo Mobil Terningkast 6
Abonnementstype abonnement
Beskrivelse
Familie og venner
Etableringsavgift 0
Månedsavgift 0
Fakturagebyr 0
Minimumsfaktura 0
Oppstartspris 0.59
Minuttpris 0.79
SMS 0.39
MMS 1.30
Datatrafikk (pris per MB) 4.00
Datatrafikk maks.pris per dag
Datatrafikk kommentar
Inkluderte ringeminutter (kr) 185

Legg igjen en kommentar