Spar Penger På Kjøp Av Ny Bil – Ikke Velg Den Billigste Modellen

Dersom du vil spare penger neste gang du skal kjøpe ny bil, ja da bør du unngå å gå i en velkjent felle.
Velg en dyrere modell – og spare penger!
Det kan lønner seg å velge en dyrere bil hvis du vil spare penger. Dette er konklusjonen, etter en totalanalyse av økonomi til dansker for de 450 mest populære bilene.

Når de bilen må skiftes ut, bør man ikke bare på første og billigste modell. Det kan faktisk vise seg å være enormt dårlig investering.

Hvis den ”billige” modellen, som du har kastet dine penger etter, ikke er veldig ettertraktet bil på bruktbil markedet, ja, så har de blitt en dyr hobby.

En analyse viser at Suzuki Alto 1.0 GL er Danmarks billigste bil.

Med en ny pris på 98990 kroner det blant de billigste, men det er ikke det billigste. Både Kia Picanto Pure og en Hyundai I10 1.1 Classic er 4000 kroner billigere, men de blir så slått på hele økonomien av den lille japanske.

Toyota AYGO, som koster i underkant av 110 000 dollar, klemmer seg inn i en andreplass i dette året bilguide.

Mer enn annenhver ny bil som selges, tilhører i denne klassen, og de 19 beste kjøp blant de 50 beste bilene alle tilhører den minste klassen.

Tidlige 20.-plassen dukker en Opel Corsa 1,0 Edition 111 opp – en bil som er marginalt større enn mini-markeder. Beregninger viser også at i ni ti tilfeller er et langt bedre tilbud til å kjøpe en femdørsmodell snarere enn en versjon med tre dører.

Legg igjen en kommentar