Spar penger på telefonregningen din!

Å spare penger på telefonregningen kan for mange på sikt føre til store summer spart.

Det er mange måter å sette sammen sitt telefonabonnement på, og derfor kan størrelsen på telefonregninger blir meget forskjellige. Det betyr også at det kan være penger å spare hvis du setter deg grundig inn i dine telefon- og internett behov, og deretter ser igjennom telekomm. Avtalene dine.

Her er et godt tips: Du kan spare opptil 50 prosent på dine telefonregninger hvis du går over til IP telefoni og setter sammen tjenester med et billig selskap.

Generelt kan man spare penger på telefonregningen din slik:

Det er vanligvis ikke noe problem å samle alle tjenester fra en enkelt leverandør. Dermed kan man ofte få rabatter. Det kan også som regel verdt å bytte til IP telefoni. Spesielt hvis du fortsatt har en bredbåndstilkobling til Internett.

Konklusjon: Det lønner seg altså å undersøke din telefonregning nøye. Spesielt hvis du har spesielle ordninger. Flere uavhengige studier har vist at det er feil i nesten hver fjerde mobiltelefon regning. Imidlertid gjelder dette spesielt for selskapsregninger, hvor selskapet har inngått spesielle avtaler med teleselskapet.

Legg igjen en kommentar