Spare Bensing og Penger på lavere bensinforbruk på bilen din

Bil produksjon har de siste årene gjort betydelig innsats for å redusere forbruket av bensin og diesel, men bilistene kan også følge noen tips for å spare både penger og bensin selv. Ved følgende 10 tips redusere drivstofforbruket og dermed redusere forurensning – Foruten selv å kunne heve en økonomisk gevinst.

Enhver som vil gjøre bruk av, selv om enkelte av disse viktige råd, kunne føle forskjellen i kontanter neste gang bilen skal tanken opp.

Det er åpenbart at bilen får nødvendig tjeneste. Deretter bilens rullemotstand kan ikke øke, det blir for lavt dekk press. Det betyr en ekstra kostnad på to fronter: økt forbruk og økt slitasje på dekkene.

Unngå unødvendig belastning
Er vi villige høyeste økonomien, kan vi gå ett eller to desimaler over anbefalte dekk press i eining måle bar. Et annet godt råd er at du bør unngå kjører rundt med unødvendig belastning.. Et lasteskip på 100 kilo i urbane forhold kan øke forbruket med 0,5 liter per 100 kilometer. Spesielt på motorveien bruk bør unngås å ha tak-bagasje montert når det ikke er behov for det. Selv en tomme kofferter på taket gir luftmotstand øker betraktelig, noe som betyr økt drivstoff-forbruk.

Det er også lurt å koble enheter som ikke er umiddelbart behov. Dette gjelder klimaanlegg, elektriske bak vinduet skjerm og ekstra belysning. For selv om motoren som vil trekke det hele tatt.

Hold vanlig hastighet
Under operasjonen er det en god vane å se langt fremover og holde en konstant hastighet. Unødvendig akselerasjon og oppbremsing koster ikke bare drivstoff, men også påvirker nervesystemet. I motsetning til det gamle rådet bør akselerere friskt, men ikke aggressivt. En langvarig akselerasjon krever ca 40 prosent mer drivstoff enn en middels sterk akselerasjon. Det er også bedre å trykke på akseleratoren litt mer i et høyt gir, enn å kjøre motoren av i et lavere gir. Gå til høyest utstyr så snart som mulig. Du kan ofte med vanlig hastighet kjøres med 50 km / t på femte utstyr. Endre derfor å Største utstyr så snart den ønskede hastigheten er nådd. Det er også lurt å holde fast ved 75 prosent av bilens hastighet når den i forhold til gass i bunnen betyr en lagring av opptil 50 prosent, og i det lange løp bare en ubetydelig vinne tid ved å kjøre med bilens hastighet.

Drevet av den samme
Spesielt i den kalde årstid bør ikke bli fristet til å la motoren varmes opp på inaktiv. Kjør med en gang, det gir den raskeste oppvarmingen, og bare når motoren kommer til normal temperatur, det kommer ned til lavt forbruk. Ikke bare må de kjølevann varmes opp, men motoren blokk er også en ganske stor ting å varme opp. Med en kald motor kan lett komme ned på forbruk, tilsvarende 3 kilometer per liter – for kaldt tur til baker er derfor ganske dyrt.

Bør vi, på grunn av trafikk, jernbane eller lignende hold for mer enn ett minutt, motoren stoppet. Når gassen slippes ut, motoren som brems, og det kan ofte være svært hensiktsmessig. I en motor med drivstoff injeksjon slått av, og det er ingen forbruk, før motoren hastigheten er litt over inaktiv. Så det er billigere bare for å få gassen før man ruller for å stoppe eller kjøre ned bakken. Med en eldre motor med forgasser, men lønner seg å sette den i nøytral og kast.

Hvis du i forbindelse med automatgir er en «sport»-program, er dette så vel som hyppig håndboken gearshift dyrere drift enn når utstyret blir i «D». Når akseleratoren brutt ned med myk og jevn press med redskap velgeren i «D» endres til overføringen så snart som mulig i en økonomisk giret.

Den mest verdifulle tips for å spare på drivstoff:
Varm opp motoren ikke uvirksomme, kjøre når den er startet.
Kjøre med konstant hastighet, ser godt i gang og bruke femte utstyr under all normal kjøring.
Slipp akselerator helt når bilen bare for å bla til å stoppe og få med utstyret med injeksjon motor.
Akselerere friskt og skiftarbeid opp tidlig.
Bruk bare 75 prosent av bilens hastighet.
Unngå full akselerasjon og sparker ned med automatisk og automatiserte manuelle overføringer og brudd tilbakeholdne på akseleratoren.
Sjekk dekk press regelmessig.
Fjern unødvendige elementer fra bilen. Slå av tilbehør når det ikke er behov for det.
Gi din bil regelmessig service.

Legg igjen en kommentar