Spare penger på gaver uten å redusere kvaliteten

Å gi gaver til noen som fortjener en oppmerksomhet, trenger ikke å bety å tømme kontoen for penger av den grunn. Derfor før du bruker opp dagligvarebudsjettet ditt for en hel måned på en gave eller to, bør du lese under for 5 fantastiske tips som viser deg nøyaktig hvordan du spare penger på gaver uten å ofre kvaliteten.

1. Mat som gave, istedenfor penger

For bekjente eller venner, kan noe så enkelt som en litt søt sjokolade eller en krukke med noe fancy, eller noe importert gjøre susen for en stor gave, men med liten regning. Hvis du ønsker å være veldig sparsommelig, kan du selv lage din egen bakt gave, pakke den inn og gi bort. En saftig kake eller en pakke med kaker er begge fantastiske gaver.

2. Magasiner og blader

Et abonnement på et magasin er bemerkelsesverdig billig, og de er en gave som fortsetter hele året. Prøv å finne et magasin som passer til mottakerens interesser. For eksempel, hvis den personen som du vil gi gave elsker å kjøre, gi dem et abonnement på et bilblad.

3. Den Veldedige Donasjon

Gi gave til veldedighet ved å gjøre en donasjon i gave mottakerens navn til en favoriserte veldedighet. Du trenger ikke å si hvor mye som ble donert. Så om du donerte 100 kr eller 200 kr, legg ved et enkelt kort som leser «en veldedig donasjon ble gjort i ditt navn til _______», en morsom og original pengegave.

4. Lag noe kreativt

Det handler om å lage dine egne gaver for å spare penger. Hvis du har en symaskin, er god med strikketøy eller selv har et knep for å male, er det på tide å få ut fingeren og begynne å skape noe.

Det å lage en gave selv er en flott måte å gi et stykke av deg selv, som du er sikker på at mottakeren vil verdsette høyt.

5. Hage gaver

Hva med en gave for sesongen, plant hagen din med venner i tankene – fra flotte buketter til ganske små planter. Når det gjelder gaver, ingenting slår en kurv full av selvdyrkede tomater.

Husk at det å gi gaver ikke trenger å koste deg mye penger!

Legg igjen en kommentar