Sparer du penger til barna dine? Slik sparer du masse penger

Dette gjør i følge undersøkelser hele 60 % av foreldre i Norge! Noe som virkelig er positivt, det viser bare hvor fremtidsrettede foreldrene tenker om sin økonomiske situasjon og omsorg for barna. Det er også mange måte å spare disse pengene på, som kommer barna til gode senere i livet. I følge denne undersøkelsen så sparer foreldre vanligvis 250 kroner per barn i måneden, og setter dette beløpet i banken. 250 Kroner kan alle foreldre klare å spare, det er bare å være bevisst rundt om å faktisk gjøre dette. Derfor spør vi: Hvordan er det med deg, sparer du penger til dine barn, og i så fall hvor mye?
Rådet er uansett å enten sette pengene direkte inn på en høyrentekonto eller sette de inn på et aksjefond med lav risiko. Dette sørger for at beløpet vil vokse jevnt og trutt over tid.
DP.
Andre undersøkelser viser at du kan spare massevis av penger på tannlege i Baltikum! Her har du mulighet til å spare penger til barna dine med en gang. For prisene på operasjoner her er bare så utrolig lave, og faktisk har de i Baltikum omtrent mer moderne utstyr enn noen av våre kollegaer i Skandinavia.

Legg igjen en kommentar