Topp 5 grunner til å investere i aksjer

Å investere i aksjer er utvilsomt en veldig spennede affære, som til slutt kan ende opp å være meget lønnsomt. Her er noen gode grunner til å investere i aksjer:

– Aksjer gir meget god avkastning:

Det er ingen hemmelighet at aksjene gir en bedre avkastning enn nesten alle andre former for investeringer. Dette har blitt bevist gang på gang over lang tid. Det er ikke uvanlig for gjennomsnittlig investorer til å tjene 10-20% avkastning per år eller mer. De gode resultatene gir også mulighet til å kjempe mot inflasjonen.
– Motta løpende inntekter gjennom lager utbytte:

Spesielt tradisjonelle aksjer eller større selskaper har en tendens til å gi et betydelig utbytte. Men husk at det er ingen garanti for at du vil motta utbytte og gjennomgang vennligst hvor mye din potensielle investering er vanligvis hånd ut før du går inn.
– En godt balansert og mangfoldig portefølje inneholder aksjer

Alle smarte investorer spre sine eiendeler for å minimere risikoen. Investere i aksjer er en av de beste måtene å diversifisere din portefølje av andre aktiva. Innenfor din portefølje slik at du kan spre til ulike sektorer eller bransjer som industri, olje og teknologi.
– Aksjer er en likvid investering

Å kunne raskt selge investeringen er viktig for enhver beredskap utgivelse skjer og du trenger penger i en dag eller to. Væsken karakter av aksjene, i hvert fall i de større lister (Liste A, O-liste) gjør det til et trygt og tidløs investering.
– Aksjehandel krever lave oppstartskostnader

Det krever svært lite startkapital til å investere i aksjer (akkurat som valutahandel), i motsetning til fast eiendom og kunst som krever store investeringer. Du kan ofte begynne med å satse 50000-10000 NOK å få litt aksjer et selskap. Så det er ingen grunn til ikke å begynne å få noen aksjer i din portefølje.

Legg igjen en kommentar