Verdens beste spamfilter er dansk

Solido Systems fra Århus har valgt å være verdens beste spamfilter
På den årlige CEAS-konferansen i San Francisco i dag gatene Århus Solido systemer for toppen foran alle store sikkerhetsprodusenter konkurrerer om å bli verdens beste spamfilter. Dermed greide Solido Systems proprietær programvare, som er å luke ut 99,9 prosent av de innkommende spam.

«Tittelen på verdens beste spamfilter tilbyr en fantastisk mulighet for Solido Systems kan ha godt av en rekke store bedrifter hjemme og kan også være avgjørende døråpner i det amerikanske markedet, der vi etablerer oss, sier Solido Systems grunnlegger og Administrerende direktør Christer Hasse.

Solido System er et lite dansk software firma, som startet i en kjeller Århus fem år siden. I dag er selskapet teller 15 personer, noen som arbeider for å utvikle spamfilter og Mail Trygt og selge selskapet vertstjenester gjennom selskapet Armada Hosting. Utvikling av spamfilteret har Solido Systems fire dedikerte utviklere.

Christer Hasse (34) har studert datateknologi ved Århus Universitet, og grunnla Armada Hosting under studier, som ennå ikke er gjort endelig. I mangel av bedre alternativer Christer Hasse begynte å utvikle et spamfilter til sine kunder i webvert. Som var grunnlaget lagt stein for Solido Systems.

Christer Hasse fortsatte å bo i Århus. Hans virksomhet holder hovedsakelig til Trøjborgvej i nord i Århus og i København i et stort Data Center i Boston.

CEAS konkurransen ble gjennomført 5-8 august over 72 timer og spamfiltre som ble eksponert for 110579 spam post og 27125 godartet post, kalte ham poster. Her sorteres Solido Systems 99,9 prosent av spam-poster fra. Panelet av anti-spam Panelet består av en gruppe frivillige fra universitets-miljø og sikkerhet eksperter fra IBM og Microsoft. De har vurdert effektiviteten av spam-filtre fra hvor mange spam-post, filtrene er i stand til å sortere i forhold til antall ordinære post filter fanget.

CEAS er konferansen der faglige møter virksomheten i e-post sikkerhet. Konferansen finner sted i Silicon Valley på Microsoft og er det største i sitt slag. CEAS er grunnlagt av Microsoft og IBM og tiltrekker seg hvert år, ledende sikkerhets-leverandører som Symantec, Trend Micro og F-Secure og IronPort, samt forskere fra MIT og Cambridge. CEAS er stedet hvor den nyeste forskningen på området for allmennheten.

Legg igjen en kommentar