ViVo kredittkort med fordeler

Bli kjent med et kredittkort som ikke er som alle andre kredittkort….. Et ViVo kort er for alle mellom 18 og 25 år og gir både økonomiske reserver og gode tilbud fra samarbeidspartnere. I tillegg til dette kan du tjene opp bonuspoeng.

NYHET: Velg bransjebonus for ditt ViVo kredittkort!
– 4 % bonus på Klær & Sko
– 4 % bonus på Sportsutstyr
– 4 % bonus på Bensin
– 3 % bonus på Flyreiser
– 3 % bonus på Dagligvare

Inne på sidene dine hos Terra kan man endre bransjekategori så ofte man selv vil. Pass på at bonus for siste kjøp er blitt registrert før du endrer kategori. Dette kan ta 2-3 dager. Opptjening av bonuspoeng er uavhengig av hvor du handler. Det er Visas bransjestruktur som bestemmer hvilken bransjekategori som brukerstedet har.

I tillegg kan du opparbeide deg bonuspoeng ved å bruke kortet hos flere samarbeidspartnere. Du bestemmer selv hva bonusen skal brukes til betaling av neste faktura, til en reise eller kjøp fra våre samarbeidspartnere.

Med å holde din profil oppdatert får du tilsendt tilbud som er tilpasset deg og din livssituasjon.

Hvis du skal ut og reise, og betaler minst 50 % av turen med ViVo, får du reise- og avbestillingsforsikring fra White Label Insurance AS, i tillegg til ID-tyveriforsikring som gir deg hjelp hvis identitetstyveri oppstår. Les mer om Vivo kredittkort.

Legg igjen en kommentar