Zepto erklærer priskrig i hele Skandinavia

Zepto starter i dag en priskrig på bærbare datamaskiner i Skandinavia. I Danmark Zepto senker prisen på sin bærbare PC Znote 3215W for kun NOK 2799, – inkl.. MVA og lignende i både Norge og Sverige.

Zepto har nettopp trukket tilbake fra salg rettigheter i Norge og relaunched sine norsk webshop. Nå trykke Zepto prisen på sine bærbare PCer helt i Norden. I Danmark, betyr dette at for kun NOK 2799, – inkl.. Mva kan ha en Znote 3215W, som vil bli levert med den nyeste teknologien fra Intel, som gir mer ytelse og lengre batteri tid. Maskinen inneholder som den nye Celeron M 1,86 GHz, 80 GB harddisk, 1024MB DDR2 Ram. Znote 3215W har en batterilevetid på opptil 4,5 timer.

«Vi har en klar ambisjon om å være bedre enn de store produsentene og derved en betydelig markedsandel i Skandinavia. Derfor er det viktig for oss at vi har de beste produktene med den nyeste teknologien til markedets laveste priser. Våre konkurrenter de andre skandinaviske landene har hatt et øye med oss, men vi er forberedt på å møte sine utfordringer og det er nå våre kunder dra nytte av uansett hvor i Norden, sier Morten Kjaersgaard, Associate Director, Zepto A / S.

Zepto regner med en sterk nordisk merkevare til å bli en synlig aktør i både Sverige og Norge i løpet av kort tid.

Legg igjen en kommentar